#learntogether

Altijd & Overal Leren

Voor €9,90 per maand houd je toegang tot de Learn Together Academy

Ben jij nog niet uitgeleerd in de Learn Together Academy? Zet je account dan eenvoudig om in een abonnement. Voor €9,90 p.m. houd je onbeperkt toegang tot alle trainingen in de LTA.

Ja, ik leer door! (Maandelijks opzegbaar)

Maandelijks opzegbaar

Onbeperkt toegang tot al onze trainingen

500,000 professionals gingen je voor

Ja, ik leer door!

Veelgestelde vragen

Wat is de Learn Together Academy?

Een snelgroeiende, online academy met honderden trainingen, leerlijnen en microlearnings voor de moderne professional die zich wil blijven ontwikkelen. Je kunt net zo veel trainingen volgen als je wilt, wanneer je maar wilt, zonder één enkele advertentie - en dat allemaal voor één lage, maandelijkse prijs. Er is altijd iets nieuws te ontdekken en elke maand worden er nieuwe trainingen toegevoegd!

Hoeveel kost de Learn Together Academy?

Een abonnement op de Learn Together Academy kost €9,90 per maand. Hiervoor krijg je onbeperkte toegang tot alle online trainingen in de academy. Er zijn dus geen verborgen kosten.

Moet ik een overeenkomst aangaan voor langere tijd?

Nee, lidmaatschap van de Learn Together Academy is een pay-as-you-go service. Voor de gebruiker zijn er geen lange termijn verbintenissen of verplichtingen. Je betaalt gewoon per maand en kunt op elk moment opzeggen.

Hoe en wanneer kan ik mijn abonnement opzeggen?

Even een voorbeeld: Stel, het is vandaag 24 mei. Als je nu een abonnement afsluit, loopt dat door tot 24 juni. Als je voor 24 juni op zegt, dan zal er slechts eenmalig €9,90 van je rekening worden afgeschreven. Er zijn geen verdere verplichtingen of afschrijvingen. Zeg je niet op, dan wordt je abonnement automatisch met een maand verlengd. Het opzeggen van je abonnement is overigens heel eenvoudig. Je kunt je abonnement opzeggen, door te mailen naar lta.opzeggen@studytube.nl. De opzegging is effectief wanneer je een bevestiging van ons hebt ontvangen en er wordt dan geen nieuw bedrag meer van je rekening afgeschreven. Je behoudt in dat geval wel onbeperkt toegang tot de Learn Together Academy tot het einde van je lopende maand.

Meest gevolgde trainingen

Toptrainingen die binnen jouw abonnement vallen