kantoor

Enrgy in Business faciliteert een leven lang leren met Studytube

We zijn blij om aan te kunnen kondigen dat Enrgy in Business vanaf nu ook gebruikmaakt van ons platform!

Enrgy in Business vindt dat iedereen het recht heeft op het vermogen om te werken. Het bedrijf helpt organisaties bij de ontwikkeling van duurzame Enrgy in Businessinzetbaarheid, zodat medewerkers gezond, betrokken en bevlogen blijven. Dit geldt ook voor de eigen medewerkers van Enrgy in Business, en daar gaat ons platform een belangrijke rol bij spelen. Binnen Enrgy in Business waren door sterke bedrijfsgroei de volgende behoeftes ontstaan:

  • Meer leermogelijkheden aanbieden zonder externe trainingen in te kopen; 
  • Betere invulling vinden voor de onboarding van nieuwe medewerkers.

Patricia van den Berg, Engagement Manager bij Enrgy in Business:

Enrgy in Business is een kennisgedreven organisatie. Met Studytube kunnen we leren, professioneler, én op een leuke didactische manier aanbieden, met alle informatie op één logische plek. Medewerkers kunnen tijd- en plaatsonafhankelijk trainingen volgen. Dit is voor ons van belang omdat we snel groeien op verschillende locaties in het land. De combinatie van de online bibliotheek van Studytube en de eigen ontwikkelde leerlijnen van Enrgy in Business geeft voor de medewerkers betere grip op de ontwikkeling van hun competenties, van onboarding tot offboarding.”  

Als laatste waren we benieuwd naar wat de doorslag heeft gegeven om voor Studytube te kiezen. “Mooie vormgeving, simpel in gebruik, grote opleidingsbibliotheek en zelf trainingen kunnen ontwikkelen met de eigen auteurstool.” Aldus Patricia. Hier hebben we niks aan toe te voegen natuurlijk :-) We wensen alle medewerkers van Enrgy in Business heel veel leerplezier en ontwikkeling toe met Studytube!

Studytube Learning & Development Monitor 2023

Uit het tweede hoofdstuk van onze jaarlijkse Learning & Development Monitor, blijkt dat bij veel organisaties het leerbudget grotendeels niet wordt uitgegeven, terwijl het beschikbare budget wel omhoog gaat. Meer weten?

Wil jij graag persoonlijk advies voor de opstart van je eigen leercultuur? Onze experts beantwoorden graag al je vragen.