gemeente-loon-op-zand-leert-met-Studytube

Gemeente Loon op Zand leert digitaal met academy en LMS van Studytube

Medewerkers van de gemeente Loon op Zand kunnen voortaan digitaal nieuwe kennis en vaardigheden opdoen. Vandaag lanceert de gemeente het online leerplatform van Studytube. Met deze digitale leeromgeving stelt de gemeente haar medewerkers in staat om zelf hun eigen informatiebehoefte zo goed mogelijk te vervullen. Direct wanneer ze iets nodig hebben.

De rol van gemeenten verandert en dat heeft impact op gemeenteambtenaren. Wij willen hen faciliteren om zelf datgene te leren, direct op het moment dat zij dat nodig hebben. Op deze manier halen we als gemeente veel nieuwe kennis en vaardigheden in huis en geven we medewerkers de regie over hun eigen ontwikkeling” aldus Hans Onrust, adviseur P&O bij de gemeente Loon op Zand. 

Studytube Learning & Development Monitor 2022

Maar liefst 63% van de HR-professionals geeft aan dat er (te) veel onbenut potentieel is in hun organisatie. De nodige leermiddelen zijn er vaak wel, maar bij 52% van de bedrijven is ontwikkeling geen topprioriteit. Benieuwd naar meer interessante bevinden uit ons jaarlijkse rapport?

Wil jij graag persoonlijk advies voor de opstart van je eigen leercultuur? Onze experts beantwoorden graag al je vragen.