Intrinsieke_Motivatie_Studytube.jpg

Hoe je met een passend L&D trainingsprogramma medewerkers motiveert om te leren

Intrinsieke motivatie is de brandstof voor het bereiken van ontwikkeling en resultaat.

L&D specialisten ervaren echter moeite met het motiveren van medewerkers om trainingen uit het L&D trainingsprogramma te volgen. Het enkel aanbieden van een uitgebreid trainingsaanbod is niet voldoende om medewerkers aan het leren te krijgen. Onder L&D specialisten heerst daarom de vraag wat medewerkers daadwerkelijk motiveert om enthousiast aan de slag te gaan met trainingen uit een L&D trainingsprogramma.

Op basis van eigen ervaringen met de promotie van leren in uiteenlopende organisaties en branches, hebben wij een e-book ontwikkeld. Het e-book geeft jou als L&D-specialist handvatten om met een passend trainingsprogamma medewerkers te motiveren om te leren. In dit e-book leer je:

  • Wat intrinsieke motivatie is en welke basisbehoeften hiermee in verband staan.
  • Hoe je intrinsieke motivatie op de werkvloer herkent.
  • Hoe je als L&D specialist de intrinsieke motivatie van medewerkers stimuleert en een passend L&D trainingsprogramma creëert.

In het e-book geven wij 3 adviezen om je op weg te helpen actief in te spelen op de intrinsieke motivatie van medewerkers. 

Learning & Development Monitor 2021

Het definitieve onderzoeksrapport over het Nederlandse leerlandschap van 2021. Zijn we klaar voor een massale omscholing?

Wil jij graag persoonlijk advies voor de opstart van je eigen leercultuur? Onze experts beantwoorden graag al je vragen.