JBBX logo px 300-3

JBBX als nieuwe partner van Studytube

Studytube verwelkomt JBBX als nieuwe partner. Door deze samenwerking zijn de opleidingen en trainingen van JBBX nu ook beschikbaar voor klanten die Studytube als leerplatform gebruiken. Dit portfolio behelst een breed scala aan uiteenlopende leiderschap en transformatie trainingen die vanaf nu beschikbaar zijn voor de klanten van Studytube. 

Alle trainingen van JBBX zijn zeer ervarings- en doelgericht, high-impact en op de zakelijke markt toegesneden: hierin ondersteunen we mensen in de groei van hun persoonlijk leiderschap. Onze langere trainingen zijn vaak 12 dagen over een periode van 6 maanden: dit maakt het mogelijk voor professionals en (HR-) managers om steviger in hun rol als leider in de business, coach of facilitator te groeien. Een mogelijkheid is om dit met NLP te doen in de NLP Business & Leiderschap Practitioner. Maar het is ook mogelijk om een 5-daagse leiderschapreis door de natuur van Spanje te maken.

Team JBBX

"Wij bieden mensen de ondersteuning die zij nodig hebben om leiderschap te nemen over hun werk en leven', aldus Jan Bart Brockhuis. "Dit houdt in dat we mensen in het bedrijfsleven helpen om positieve mindsets te vinden om meer impact te maken in de leidinggevende rol die van hen verwacht wordt. Het doel daarbij is dat mensen leren om authentieke keuzes te maken, omdat zij zichzelf beter kennen.”

Medewerkers van meer dan 200 organisaties kunnen nu de trainingen van JBBX online boeken, omdat zij gebruik maken van Studytube als leerplatform. Daarnaast hebben zij meer dan 50.000 verschillende leerinterventies tot hun beschikking. Zo boekt men klassikale trainingen zoals die van JBBX, maar ook microlearnings in de vorm van korte video’s worden via het platform gefaciliteerd.

"We kijken uit naar de samenwerking met Studytube. We zien in Studytube een partner met eenzelfde visie: door het anders, slimmer en met impact te doen.”, vindt Jan Bart Brockhuis, eigenaar JBBX. Daarnaast hoopt Jan Bart door het platform van Studytube in te zetten op een omzetstijging van 25% in 2-3 jaar. “Dan gaat de vlag uit en de champagne open!” 

“We willen onze klanten een divers en relevant leeraanbod aanbieden", aldus Homam Karimi, CEO van Studytube. "Het is daarom goed nieuws dat JBBX zich als opleider bij ons heeft aangesloten. We kijken ernaar uit om samen impact te maken en de professional verder helpen in zijn of haar werk en leven."

Er zijn al ruim duizend opleiders in Nederland aangesloten bij Studytube, waaronder NIMA, Alex van Groningen, ICM en VCA Nederland.

Learning & Development Monitor 2021

Het definitieve onderzoeksrapport over het Nederlandse leerlandschap van 2021. Zijn we klaar voor een massale omscholing?

Wil jij graag persoonlijk advies voor de opstart van je eigen leercultuur? Onze experts beantwoorden graag al je vragen.