Klassikale online cursussen VCANederland

Klassikale online cursussen van VCANederland nu te boeken via Studytube

VCANederland leidt cursisten op om hun VCA-diploma te halen. Deze gerenommeerde opleider is al ruim 13 jaar de kwaliteitsopleider op het gebied van de VGM Checklist Aannemers (VCA) met als doel personen op een veilige manier te laten werken. Het resultaat: minder arbeidsongevallen en meer veiligheid op de werkvloer. Al geruime tijd werken VCANederland en Studytube met veel plezier samen.

VCANederland maakt transformatie naar digitaal aanbod

Door de coronacrisis heeft ook VCANederland het over een andere boeg moeten gooien. Om organisaties te kunnen voorzien in de vraag naar interactie, hebben zij een online klassikale cursus ontwikkeld.

"We hebben een hele mooie nieuwe variant toegevoegd aan ons aanbod, waarbij we met de inzet van kennisclips en een docent in een virtueel klaslokaal lesstof overbrengen," aldus Lia van der Meulen, Commercial Manager bij VCANederland. "Dit is een perfect alternatief voor organisaties die wel de kracht van een klassikale les wensen, maar waarbij het niet mogelijk is fysiek bij elkaar in de buurt te zijn."

Wanneer de cursus online is afgerond, kan het examen worden gedaan op een externe locatie naar keuze. Hiervoor zijn veiligheidsbeloftes opgesteld, zodat er corona-proof kan worden opgeleid door docenten voor cursisten en opdrachtgevers.

Bereik via Studytube

VCANederland en Studytube zijn met elkaar in contact gekomen dankzij een gezamenlijke klant. "We hadden nog weinig kennis over de mogelijkheden van het platform," zegt van der Meulen. "Dankzij een gemeenschappelijke klant zijn we in contact gekomen met Studytube en zijn wij bekend geraakt met de mogelijkheden die worden geboden om klanten te ontzorgen."

Het aanbieden van de trainingen door VCANederland via het platform van Studytube leidt tot een groter bereik. Organisaties die eerder van een andere aanbieder gebruikmaakten zijn door de toegankelijkheid en gebruiksvriendelijkheid overgestapt naar het aanbod van VCANederland. Met tevreden cursisten als resultaat.

De online klassikale VCA-cursus is te vinden in het externe aanbod van Studytube, net als de andere opleidingen van VCANederland: VCA Basis, VCA VOL, VCA Groen en VIL-VCU.

Ook jouw training of digitale cursus aanbieden via het platform van Studytube? Neem dan contact op met ons partnerteam.

Studytube Learning & Development Monitor 2022

Maar liefst 63% van de HR-professionals geeft aan dat er (te) veel onbenut potentieel is in hun organisatie. De nodige leermiddelen zijn er vaak wel, maar bij 52% van de bedrijven is ontwikkeling geen topprioriteit. Benieuwd naar meer interessante bevinden uit ons jaarlijkse rapport?

Wil jij graag persoonlijk advies voor de opstart van je eigen leercultuur? Onze experts beantwoorden graag al je vragen.