kropman

Kropman zet in op ontwikkeling medewerkers met Studytube

Installatiebedrijf Kropman kiest voor het leerplatform van Studytube om hun medewerkers in hun vakinhoudelijke én persoonlijke ontwikkeling te ondersteunen. Het bedrijf wil de medewerkers de regie geven over hun eigen ontwikkeling, zodat ze hun volledig potentieel kunnen benutten.

Slimme installaties

Kropman is sinds 1934 actief in de installatiebranche. Met ruim 850 medewerkers behoren zij tot de top van de Nederlandse installatiemarkt. Kropman helpt hun opdrachtgevers bij het klimaatneutraal maken van hun gebouwen. Dat doen ze door gebouwinstallaties op een slimmere manier te ontwerpen, realiseren, beheren en exploiteren. Dit alles doen ze met medewerkers die bekend staan om hun betrokkenheid, betrouwbaarheid, expertise en vakmanschap.

Leren stimuleren en faciliteren

Kropman heeft veel kwaliteiten. "De expertise en het vakmanschap staan bovenaan en we willen dat graag zo houden!" aldus Miranda Hermens, HR Manager bij Kropman.

"We willen onze medewerkers uitdagen om zichzelf verder te ontwikkelen. Hierin willen we als organisatie een stimulerende en faciliterende rol spelen. Het leerplatform van Studytube helpt ons om alle mogelijke kennis en leeractiviteiten eenduidig voor alle medewerkers beschikbaar te stellen. We zetten Studytube niet alleen in voor de online modules en in-company trainingen, maar ook als instrument om de aanwezige kennis onder medewerkers te borgen en te delen."

Homam Karimi, CEO Studytube: "Wij zijn ontzettend blij met Kropman als nieuwe klant. Het is mooi om te zien dat zij zich inzetten voor een duurzame bedrijfsvoering. Dit komt overeen met één van onze doelstellingen, namelijk medewerkers duurzaam inzetbaar maken. We kijken er dan ook naar uit om samen met hen de medewerkers te kunnen ondersteunen in hun leerbehoefte."

Een compleet leerplatform

Na een uitgebreid selectieproces koos Kropman voor Studytube. Hermens: "Tijdens onze zoektocht hebben we gekeken naar andere leveranciers van LMS- systemen en leveranciers van online modules. We kwamen tot de conclusie dat Studytube een totaalpakket aanbiedt dat onze medewerkers alles biedt om zichzelf en daarmee de organisatie verder te ontwikkelen. Ook sloten de online modules die Studytube aanbiedt perfect aan bij het leeraanbod dat wij onze medewerkers willen aanbieden."

Learning & Development Monitor 2021

Het definitieve onderzoeksrapport over het Nederlandse leerlandschap van 2021. Zijn we klaar voor een massale omscholing?

Wil jij graag persoonlijk advies voor de opstart van je eigen leercultuur? Onze experts beantwoorden graag al je vragen.