Online een klassikale training volgen

Had jij ook een klassikale training gepland en hier werktechnisch rekening mee gehouden? In tijden van corona is het helaas niet mogelijk elkaar persoonlijk te ontmoeten. Gelukkig zijn er ook alternatieven om jouw training door te laten gaan of manieren om dat ene certificaat te behalen.

Webinars en e-learnings

Veel opleiders doen hun uiterste best om trainingen door te kunnen laten gaan. Hiervoor worden webinars ingezet en worden er trainingen online beschikbaar gemaakt. Zo biedt Holland opleidingen groep bijvoorbeeld les aan op afstand via Skype of Facetime. Opleiders als Westhaeghe, Cibit, Artra, MKPC, Effectivitijd en Prowareness stellen e-learnings beschikbaar zodat Nederland kan blijven leren.

DialogueTrainer en SignOn werken zelfs met een virtueel klaslokaal waarbij DialogueTrainer het mogelijk maakt om gesprekken en gesprekssituaties te trainen met virtuele trainingsacteurs.

Zelfreflectie

Wij hopen jou, juist in deze periode waar we met elkaar doorheen gaan, ook te kunnen inspireren om thuis aan de slag te gaan. Deze situatie biedt namelijk kans voor reflectie: wat vind je belangrijk? Ben je op de juiste weg en heb je de juiste skills om te komen waar je wilt staan over 1 jaar? Jezelf blijven ontwikkelen is belangrijk en hier leent een thuisstudie zich uitstekend voor.

Via ons platform bieden we veel verschillende thuisopleidingen aan. Zo vind je een breed aanbod online trainingen en studies bij Laudius, NHA en LOI, maar kun je ook kiezen voor een opleider met een gespecialiseerd vakgebied. Learncare Academy geeft bijvoorbeeld online training in budgetcoaching, schuldhulpverlening en beschermingsbewind, en voor een PRINCE2 foundation kun je onder andere terecht bij NIMO.

Wat wordt jouw volgende uitdaging?

Learning & Development Monitor 2021

Het definitieve onderzoeksrapport over het Nederlandse leerlandschap van 2021. Zijn we klaar voor een massale omscholing?

Wil jij graag persoonlijk advies voor de opstart van je eigen leercultuur? Onze experts beantwoorden graag al je vragen.