Onze visie op learning & development

Wij geloven in medewerkers die wíllen leren. Vanuit dat uitgangspunt werken we toe naar een volledig geautomatiseerd en intuïtief learning experience platform. Dé plek waar alles voor learning & development samenkomt. Onze uitgangspunten daarbij zijn:

1. One size learning approach bestaat niet
2. Gebruiker staat centraal
3. Medewerkers willen zélf leren
4. Volledig geautomatiseerd
5. Slim en zelflerend

1. One size learning approach bestaat niet
De one-size-fits-all-oplossingen zijn verleden tijd. Organisaties en medewerkers willen én eisen tegenwoordig alleen nog maar de juiste leercontent op het juiste moment. Omdat niet iedereen op dezelfde manier en dezelfde tempo leert, is het van essentieel belang om leeradvies adaptief te maken. Onderwijs zou zich moeten aanpassen aan jou, niet andersom.

2. Gebruiker staat centraal
Niks is zo vervelend als een ingewikkeld platform. Dat begrijpen we maar al te goed. We zetten de gebruiker centraal. Daarom is ons platform intuïtief. Naast dat de knoppen zitten waar ze horen te zitten, word je als gebruiker logisch door het leerproces begeleid.

3. Medewerkers willen zelf leren
Soms moet je leren. Bijvoorbeeld door nieuwe wet- en regelgeving. Of om je license to operate te behouden. Met het learning experience platform wíl jouw medewerker leren. Het platform is intuïtief en verleidt medewerkers om op ontdekking te gaan, naar verschillende leervormen, om samen te werken en elkaar te inspireren. Bijvoorbeeld door berichten van collega's die een training aanraden, een overzicht van de meest gevolgde trainingen, of door inzicht te geven in de nog te volgen trainingen voor zijn of haar volgende carrièrestap.

4. Volledig geautomatiseerd
Waar je vroeger online leerplatformen had, LMS-spelers en organisaties die gespecialiseerd zijn in contentontwikkeling, geloven wij in een partij die alles in één systeem samenbrengt. Eén van onze kernwaarde is ‘stay lean’. Betekent dat wij alle processen automatiseren die we kunnen automatiseren. Dus geen administratieve handelingen in Excel. Geen communicatie via verschillende kanalen. Gewoon, één systeem voor al je leeractiviteiten. 

5. Slim en zelflerend (the next fronteer)
Nederland telt maar liefst 15.000 organisaties die opleidingen aanbieden. Hierdoor zien werknemers door de bomen het bos niet meer. Daarnaast kunnen ze vaak niet overzien waar hun kansen en mogelijkheden liggen als het gaat om hun huidige of eventuele toekomstige functie. Laat staan dat ze daarin de juiste keuzes kunnen maken. Om dit probleem op te lossen geloven wij in een learning experience platform die medewerkers op basis van artificial intelligence (AI) en data helpen bij het selecteren van de relevante trainingen en hen ondersteunen bij hun loopbaankeuzebegeleiding.