Training_Studytube_over_ons

Onze visie op learning & development

Bij Studytube geloven we in medewerkers die wíllen leren. Vanuit dat uitgangspunt werken we toe naar een volledig geautomatiseerd en intuïtief leerplatform, ofwel dé plek waar alles voor Learning & Development samenkomt. Lees hier op welke vijf pijlers we ons daarbij baseren.

Studytube's visie op L&D

  1. Een one-size-fits-all leeraanpak bestaat niet
  2. De gebruiker staat centraal
  3. Medewerkers willen zélf leren
  4. Eén systeem voor alle leeractiviteiten
  5. Slimme algoritmes verminderen keuzestress

1. Een one-size-fits-all leeraanpak bestaat niet

De one-size-fits-all-oplossingen zijn verleden tijd. Organisaties en medewerkers willen én eisen tegenwoordig alleen nog maar de juiste leercontent op het juiste moment. Omdat niet iedereen op dezelfde manier en hetzelfde tempo leert, is het van essentieel belang om leeradvies adaptief te maken. Onderwijs zou zich moeten aanpassen aan jou, niet andersom.

2. De gebruiker staat centraal

Niets is zo vervelend als een ingewikkeld leerplatform waar je eerst een lange handleiding moet doorlezen voordat je eindelijk weet hoe je trainingen kunt zoeken en vastleggen. Daarom plaatst Studytube de gebruiker centraal. Ons platform is bijzonder intuïtief en gebruiksvriendelijk, en nodigt je uit om proactief op ontdekking te gaan.

3. Medewerkers willen zélf leren

Soms moet je leren - bijvoorbeeld omdat een nieuwe wet- of regelgeving daarom vraagt, of omdat je je licence to operate wilt behouden. Met het learning experience-platform van Studytube wil jouw medewerker leren.

De rijke waaier aan verschillende leervormen inspireert medewerkers om zich te ontwikkelen en elkaar te stimuleren. Op die manier kunnen ze eenvoudig trainingen aanraden bij collega's, inzicht verwerven in de populairste (en wellicht meest relevante) trainingen, en nagaan welke cursussen hen op weg helpen naar hun volgende carrièrestap.

4. Eén systeem voor alle leeractiviteiten

Studytube wil zoveel mogelijk administratieve processen automatiseren en samenvoegen in één centrale online omgeving. Op ons leerplatform vind je dus zowel een online academy, een learning management systeem (LMS) én een gebruiksvriendelijke auteurstool waarmee je zelf bedrijfsspecifieke leercontent kan creëren.

Voor andere opleidingen kan je terecht in onze online bibliotheek of bij externe opleiders via de Digitale Opleidingsintermediair (DOI). Kortom, één systeem voor al je leeractiviteiten.

5. Slimme algoritmes verminderen keuzestress

Nederland telt maar liefst 15.000 organisaties die opleidingen aanbieden. Uiteraard zien werknemers dan door de bomen het bos niet meer, en wordt het wel heel erg moeilijk om de juiste opleiding te kiezen voor hun persoonlijke ontwikkeling.

Ons leerplatform lost die keuzestress op: dankzij artificial intelligence (AI) en slimme algoritmes helpen wij medewerkers om trainingen te selecteren die voor hen het meest relevant zijn.

Studytube Learning & Development Monitor 2022

Maar liefst 63% van de HR-professionals geeft aan dat er (te) veel onbenut potentieel is in hun organisatie. De nodige leermiddelen zijn er vaak wel, maar bij 52% van de bedrijven is ontwikkeling geen topprioriteit. Benieuwd naar meer interessante bevinden uit ons jaarlijkse rapport?

Wil jij graag persoonlijk advies voor de opstart van je eigen leercultuur? Onze experts beantwoorden graag al je vragen.