loi logo 1-1 (1)

Opleidingen van LOI nu ook beschikbaar via Studytube

De opleidingen van LOI zijn nieuw toegevoegd aan Studytube. Ruim 1.200 opleidingen van het opleidingsinstituut zijn hierdoor per direct beschikbaar via het deelplatform.

Centrale leerplatformen in de lift

Jaarlijks volgen bijna 100.000 studenten een opleiding bij LOI; van korte cursussen en trajecten tot complete MBO-, HBO- en masteropleidingen.

"We zien dat bedrijven steeds meer gebruikmaken van centrale leerplatformen," aldus Robin van der Horst, corporate accountmanager van LOI. "Dat zien we als een hele positieve ontwikkeling. Dankzij leerplatformen als Studytube heb je als medewerker veel meer regie over je leerpad. Omdat je alle opleidingen op een rijtje hebt, kun je veel beter zelf beslissen wanneer je wat wilt leren, en dat is enorm belangrijk in deze tijd waarin werknemers een leven lang moeten blijven leren."

Opleidingen voor diverse afdelingen

"LOI is een van de grootste en bekendste opleiders van Nederland, dus we zijn erg blij dat we de opleidingen van deze partij kunnen toevoegen aan ons aanbod," aldus Homam Karimi, CEO van Studytube. "LOI biedt zowel online als klassikale opleidingen aan voor de meest uiteenlopende organisatie-onderdelen – van administratie en IT tot management en marketing. Dankzij deze samenwerking is het aanbod op ons leerplatform weer een stuk completer geworden."

Studytube wordt momenteel gebruikt door ruim 200 organisaties in Nederland. Via het platform hebben medewerkers niet alleen toegang tot een centrale leeromgeving (met meer dan 50.000 leerinterventies), maar ook tot bedrijfsspecifieke leercontent. Studytube is de afgelopen maanden een samenwerking aangegaan met verschillende opleidingspartners, waaronder Alex van Groningen, BHVNederland en NIMA.

Studytube Learning & Development Monitor 2022

Maar liefst 63% van de HR-professionals geeft aan dat er (te) veel onbenut potentieel is in hun organisatie. De nodige leermiddelen zijn er vaak wel, maar bij 52% van de bedrijven is ontwikkeling geen topprioriteit. Benieuwd naar meer interessante bevinden uit ons jaarlijkse rapport?

Wil jij graag persoonlijk advies voor de opstart van je eigen leercultuur? Onze experts beantwoorden graag al je vragen.