Prestatie Meesters maakt trainingen beschikbaar via Studytube

Prestatie Meesters maakt haar trainingen beschikbaar via Studytube. Met de cursussen "Manifesteren voor Professionals" en "Manifesteren voor Managers" helpt de organisatie om je leven en carrière vanuit de kern vorm te geven en van daaruit een vervuld, succesvol en vitaal leven te leiden.

Beheer en bewustzijn

"Onze missie is om iedereen in het bedrijfsleven de beste versie van zichzelf te laten worden. We willen mensen helpen met het bouwen van emotionele (en mentale) intelligentie, waarbij we ze leren om vanuit hun kern te leven," aldus Rik van Riessen, coach en trainer bij Prestatie Meesters. "Dit doen we door het combineren van twee elementen. Allereerst creëren we bewustzijn over hoe onze binnenwereld werkt in relatie tot de wereld om ons heen. Daarnaast reiken we de tools aan om onze binnenwereld krachtig te managen, zodat jij het zelf bent die de buitenwereld beïnvloedt en niet andersom."

Mooie aanwinst

Prestatie Meesters werkt samen met onze gezamenlijke klant Bol.com. Via deze weg zijn Studytube en Prestatie Meesters met elkaar in contact gekomen. Homam Karimi, CEO van Studytube: "Prestatie Meesters is een mooie aanwinst op ons leeraanbod. We zien dat mensen er klaar voor zijn om meer over hun bewustzijn te leren. Vooral in het bedrijfsleven, waar de prestatie van de organisatie afhangt van het welzijn van de professional, zien we de vraag naar dit soort trainingen toenemen."

Prestatie Meesters hoopt de komende jaren duizenden professionals en managers te kunnen bereiken, trainen en inspireren. Van Riessen: "We willen een wereld creëren waarin iedereen een vervuld, succesvol en geïnspireerd leven leidt, vrij van onnodige stress, en totaal vitaal."

Learning & Development Monitor 2021

Het definitieve onderzoeksrapport over het Nederlandse leerlandschap van 2021. Zijn we klaar voor een massale omscholing?

Wil jij graag persoonlijk advies voor de opstart van je eigen leercultuur? Onze experts beantwoorden graag al je vragen.