Studytube behaalt top 10 in Deloitte Technology Fast 50!

Gisteren was het dan zover: tijdens een galadiner in Utrecht werd de officiële ranking van de Technology Fast 50 van Deloitte bekendgemaakt. Een ranking met de 50 snelst groeiende technologiebedrijven van Nederland. Met trots kunnen wij mededelen dat Studytube plek 10 heeft behaald. 

De Technology Fast 50 van 2017 bestaat uit een diverse lijst van softwarebedrijven, alsook bedrijven in de maakindustrie en nanotechnologie. Studytube is echter de enige speler op het gebied van leerplatformen en leercontent in Nederland die het tot in de Deloitte Fast 50 heeft geschopt. 

Met een groei van 748% over de periode 2013-2016, kan geconcludeerd worden dat Studytube momenteel de snelst groeiende speler op het gebied van Learning en Development is. In tegenstelling tot andere partijen met gefragmenteerde leeroplossingen, onderscheidt Studytube zich door haar complete alles-in-1 oplossing, service en focus op gebruiksvriendelijkheid voor de gebruiker. Dat zien we terug bij onze klanten. 

Graag sluiten we af met de felicitaties voor de overige genomineerden! Van harte gefeliciteerd met jullie behaalde prestaties en fantastische groeipercentages. Benieuwd naar de complete ranking? Klik dan hier.

Heb je de Learning & Development Monitor 2023 All-star-editie al gelezen?

De belangrijkste L&D-trends gebundeld in één rapport. Ontdek de grootste leerdrempels, waar we willen leren en belangrijke verschillen tussen sectoren. Nu met extra onderzoeksdata én een voorwoord van Prof. Dr. Nick van Dam.

Wil jij graag persoonlijk advies voor de opstart van je eigen leercultuur? Onze experts beantwoorden graag al je vragen.