Studytube Bouw Event 2019: kom je ook?

Krapte op de arbeidsmarkt, dat geldt voor vrijwel alle sectoren. Maar de bouwsector is toch vaak helaas een top-3 kandidaat in deze lijst. In deze sector is al lange tijd een groot tekort aan goed geschoold personeel. Des te belangrijker is het om medewerkers te behouden en duurzaam inzetbaar te houden. 

Maar de juiste invulling geven aan trainings- en ontwikkelingsmogelijkheden om dit te bewerkstelligen, is niet zo eenvoudig. Dit komt enerzijds door de verschillende leerbehoeften binnen de organisatie en anderzijds door te weinig inzicht in de kennis en kunde van de medewerkers. 

Tijd om de koppen bij elkaar te steken: kom naar het Studytube Bouw Event 2019!

Op dinsdag 12  november komen met HR-professionals uit de sector bij elkaar op het Studytube hoofdkantoor om te sparren over de L&D-uitdagingen én oplossingen binnen de bouwsector.

Event op het Studytube hoofdkantoor

Na het event weet je:

  • Hoe je jouw personeel duurzaam inzetbaar maakt
  • Hoe je inzicht krijgt in wie welke certificaten, kennis en kunde heeft
  • Waarom administratieve rompslomp verleden tijd is
  • Hoe je invulling geeft aan de verschillende leerbehoeften
  • Hoe je medewerkers in de bouw aan het leren krijgt
  • Hoe je de 4C's inzet voor een succesvolle adoptie van leren
  • Op welke manier je de regie van leren bij de medewerker legt
  • Waarom een learning experience platform een uitstekend middel is voor groei en ontwikkeling

Ervaringen uit de praktijk
Twee bouworganisaties komen vertellen welke oplossingen zij hebben bedacht voor de uitdagingen. Ingenieursbedrijf Aveco de Bondt vertelt hoe zij succesvol invulling geeft aan de verschillende leerbehoeften en Van Wijnen onthult hoe zij leren onder medewerkers heeft gestimuleerd, zodat de medewerkers duurzaam inzetbaar zijn geworden.

Daarnaast laten we de voordelen van een learning experience platform zien en ga je in gesprek met vakgenoten tijdens de workshop.. Kortom, het gaat een leerzame middag worden! 

Bekijk het programma en reserveer je plek