header_bouwplaats

Krapte op de arbeidsmarkt, dat geldt voor vrijwel alle sectoren. Toch is de bouwsector vaak een top 3-kandidaat in deze lijst. In deze sector is er al lange tijd een groot tekort aan goed geschoold personeel. Des te belangrijker is het om medewerkers te behouden en duurzaam inzetbaar te houden.

Veel leerbehoeften, weinig inzicht

Het is niet zo eenvoudig om trainings- en ontwikkelingsmogelijkheden op een juiste en passende manier in te vullen. Dit komt enerzijds door de verschillende leerbehoeften binnen de organisatie, en anderzijds door te weinig inzicht in de kennis en kunde van de medewerkers.

Tijd om de koppen bij elkaar te steken: kom naar het Studytube Bouw Event 2019!

Op dinsdag 12 november komen HR-professionals uit de sector bij elkaar op het hoofdkantoor van Studytube in Amsterdam om te sparren over de L&D-uitdagingen én oplossingen binnen de bouwsector.

Event op het Studytube hoofdkantoor

Wat ga je leren op het Bouw Event?

Na het event weet je:

  • Hoe je jouw personeel duurzaam inzetbaar maakt;
  • Hoe je inzicht krijgt in wie welke certificaten, kennis en kunde heeft;
  • Waarom administratieve rompslomp verleden tijd is;
  • Hoe je invulling geeft aan de verschillende leerbehoeften;
  • Hoe je medewerkers in de bouw aan het leren krijgt;
  • Hoe je de 4C's inzet voor een succesvolle adoptie van leren;
  • Op welke manier je de regie van leren bij de medewerker legt;
  • Waarom een learning experience platform een uitstekend middel is voor groei en ontwikkeling.

Ervaringen uit de praktijk

Twee bouworganisaties komen vertellen welke oplossingen zij hebben bedacht voor de uitdagingen. Ingenieursbedrijf Aveco de Bondt vertelt hoe zij succesvol invulling geeft aan de verschillende leerbehoeften. Van Wijnen onthult hoe zij leren onder medewerkers heeft gestimuleerd, zodat de medewerkers duurzaam inzetbaar zijn geworden.

Daarnaast laten we de voordelen van een learning experience platform zien en ga je in gesprek met vakgenoten tijdens de workshop. Kortom, het gaat een leerzame middag worden!

Bekijk het programma en reserveer je plek

Studytube Learning & Development Monitor 2022

Maar liefst 63% van de HR-professionals geeft aan dat er (te) veel onbenut potentieel is in hun organisatie. De nodige leermiddelen zijn er vaak wel, maar bij 52% van de bedrijven is ontwikkeling geen topprioriteit. Benieuwd naar meer interessante bevinden uit ons jaarlijkse rapport?

Wil jij graag persoonlijk advies voor de opstart van je eigen leercultuur? Onze experts beantwoorden graag al je vragen.