Studytube verkleind

Studytube in de Top 250 Groeibedrijven 2019!

Tadaa! Daar is de Top 250 met snelst groeiende Nederlandse bedrijven in 2019. En... Studytube staat in die "Top 250 Groeibedrijven"!

Drie jaar op rij: +20% groei
De Top 250 Groeibedrijven is een overzicht van bedrijven (scale-ups) met minimaal 10 FTE's en/of minstens 5 miljoen euro omzet. Deze bedrijven realiseerden drie jaar op rij jaarlijks een groei van minimaal 20% in FTE en/of omzet. Een flinke boost voor de Nederlandse economie dus ieder jaar!

De Gouden Groeier
De lijst is gebaseerd op het ScaleUp Dashboard van de Rotterdam School of Management (RSM) en het Erasmus Centre for Entrepreneurship (ECE) en in
samenwerking met nlgroeit. De top 250 geeft een overzicht van de grootste groeiers van Nederland. Het snelst groeiende bedrijf ontvangt de Gouden Groeier. Gezamenlijk hebben de 250 bedrijven in deze periode meer dan 40.000 banen (in FTE) gecreëerd.

Een leven lang leren
Veel organisaties zijn op dit moment bezig met beleid voor "Een leven lang leren". Want werknemers die nu nog prima in hun baan zitten, zijn over een paar jaar wellicht al niet meer inzetbaar. Om werknemers inzetbaar te houden, gaat inmiddels 1,6 miljard euro naar opleidingen en trainingen (bron: AD Werkt).

Studytube verkleindStudytube speelt een belangrijke rol bij het inzetbaar houden van werknemers. We bieden het meest complete leerplatform én het meest diverse en relevante leeraanbod op de Nederlandse markt. Via service op maat helpen we organisaties om hun leerdoelen te realiseren. Studytube: Leerplatform, Service en Trainingen op één plek.

Onze klanten staan óók in de top 250!
Inmiddels helpen we meer dan 200 Nederlandse organisaties bij het behalen van hun leerdoelen. En het mooie is, een aantal van onze klanten staat zelf óók in de top 250! Zoals DWG, Frisse Blikken, Zien in de Klas, VolkerWessels en Pay for People. Dus eigenlijk zijn we dubbel trots. En voor volgend jaar koersen we op die Gouden Groeier!

Studytube Learning & Development Monitor 2023

Uit het tweede hoofdstuk van onze jaarlijkse Learning & Development Monitor, blijkt dat bij veel organisaties het leerbudget grotendeels niet wordt uitgegeven, terwijl het beschikbare budget wel omhoog gaat. Meer weten?

Wil jij graag persoonlijk advies voor de opstart van je eigen leercultuur? Onze experts beantwoorden graag al je vragen.