VGMbox maakt zijn online en klassikale VCA-cursussen en examens nu beschikbaar via Studytube. Met ruim 30 cursuslocaties en meer dan 100 examenlocaties bieden zij altijd een startgarantie.

Audiovisuele kennisoverdracht

De opleider onderscheidt zich door het maken van audiovisuele VCA-cursussen. Eén beeld zegt immers meer dan duizend woorden. Hiermee vergroten ze het veiligheidsbewustzijn van medewerkers.

Paul Bongenaar van VGMbox: "Alle VCA-cursussen zijn volledig audiovisueel met praktijkgerichte video's en voice-over. De vele oefenvragen maken de cursus interactief en zorgen ervoor dat de opgedane kennis wordt getoetst en geborgd. De opbouw van de cursussen maakt het leren prettig en effectief. Deelnemers onthouden de informatie veel beter en raken niet vermoeid door het lezen van veel tekst. Mede door deze manier van lesgeven en toetsing wordt er met VGMbox een hoog slagingspercentage behaald."

visual studytube

Samenwerking

VGMbox ziet het kanaal van Studytube als een kans om hun klanten nog beter te faciliteren. Daarnaast wordt hun cursusaanbod zichtbaar voor bedrijven die nog geen klant zijn.

"We zijn blij met de toevoeging van VGMbox aan ons VCA leeraanbod," aldus Homam Karimi, CEO van Studytube. "Dankzij hun unieke lesmethode en goede service is het een aantrekkelijk aanbod voor onze klanten."

L&D Monitor 2024: Leren in eigen tijd of tijd van de baas?

50% van werkgevers verwacht dat je leert in eigen tijd, maar medewerkers zien dat anders. Ontdek in de L&D Monitor 2024 de kloof tussen verwachtingen en de realiteit en hoe AI leren persoonlijker en effectiever maakt. Bereid je voor op de toekomst van leren.

Wil jij graag persoonlijk advies voor de opstart van je eigen leercultuur? Onze experts beantwoorden graag al je vragen.