Blog_uitzend_event

Van uitzendorganisatie naar opleidingsintermediair: kom naar het uitzend event!

Geen andere branche zorgt voor zoveel instroom op de arbeidsmarkt als de uitzendbranche. Het is dan ook vooral voor flexwerkers belangrijk om duurzaam inzetbaar te blijven. Het juiste studieadvies en loopbaankeuzebegeleiding is hierbij essentieel. Toch blijkt het voor veel organisaties een uitdaging om invulling te geven aan de juiste trainings- en ontwikkelingsmogelijkheden. Tijd om dinsdag 29 oktober de koppen bij elkaar te steken op het kantoor van Studytube in Amsterdam.

Het Studytube Uitzend Event
De meest succesvolle uitzendbureaus leiden hun kandidaten zo goed mogelijk op voor de arbeidsmarkt. De rol van de uitzendorganisatie is daarmee uitgebreid naar opleidingsintermediair. De vraag is echter: “Hoe wórd je die opleidingsintermediair?”. Kom naar het Uitzend Event en krijg van Manpower, Adecco en Studytube tips & tricks om die nieuwe rol op je te nemen. Na het event weet je als HR- en L&D-professional hoe je:

  • grip krijgt op het opleidingshuis en waarom dat belangrijk is
  • de juiste loopbaankeuzebegeleiding biedt
  • flexmedewerkers duurzaam inzetbaar maakt
  • de 4C's inzet voor een succesvolle adoptie van leren binnen je organisatie
  • via het digitaliseren van onboardingstrajecten tot betere klantbinding komt
  • blended learning inzet als leervorm om de effectiviteit te vergroten
  • een learning experience platform succesvol inzet

Van en mét elkaar leren
Het doel van het event is om van elkaar te leren. Naast inspirerende lezingen, gaan we ook met elkaar in gesprek tijdens een interactieve workshop. Aan de hand van 4C’s bespreken onder leiding van een tafelvoorzitter de uitdagingen en – nog belangrijker – de oplossingen.

Learning & Development Monitor 2021

Het definitieve onderzoeksrapport over het Nederlandse leerlandschap van 2021. Zijn we klaar voor een massale omscholing?

Wil jij graag persoonlijk advies voor de opstart van je eigen leercultuur? Onze experts beantwoorden graag al je vragen.