Studytube medewerkers Kerst 2017

We gaan verhuizen!

Afgelopen weken zag iedere maandagochtend er hetzelfde uit:

  • Rond 8 uur een mailtje dat er een nieuwe collega begint en dat we hem/haar een warm welkom gaan geven.

  • Om 9 uur positieve reuring bij de deur als de nieuwe collega zich meldt.

  • Tegen 10 uur een voorstelrondje op de werkvloer samen met de team lead.


Dit soort maandagochtenden zijn er afgelopen jaar heel veel geweest. Wie er zoal bijgekomen zijn? Eline en Nicole op customer success, Liesbet als projectmanager, Marion op contentmarketing, Justin en Michiel op sales, Hidde als sales manager en zo kunnen we nog wel even doorgaan. Oh ja, laten we onze stagiair Kevin en officemanager Renée ook niet vergeten.

Studytube medewerkers Kerst 2017

Geen verrassing, met al deze nieuwe mensen zijn we uit ons jasje gegroeid. Tijdens de lunch is het vechten om de laatste stoel, de sales afdeling schalt vrolijk bellend door de hele kantoortuin en vergaderen doen we soms maar op de bank in onze opnamestudio, omdat alle vergaderkamers bezet zijn.

Lang verhaal kort; we gaan komend weekend verhuizen! Naar een ruim pand vijf minuten verderop in booming Amsterdam-West. Bijna drie keer zo groot, met vide en lichtkoepel en méér dan genoeg stoelen en vergaderruimtes.

Ideale omstandigheden om onze (potentiële) klanten zo goed mogelijk te adviseren en ondersteunen op het gebied van learning & development. En om nog meer nieuwe collega’s op de maandagochtend te ontvangen.

Hieronder een impressie van hoe onze nieuwe werkvloer er uit ziet. Zodra we die grote hoeveelheid stoelen neergezet hebben, melden we ons met een nieuwe impressie. Wordt vervolgd!

Studytube nieuw kantoor

Learning & Development Monitor 2021

Het definitieve onderzoeksrapport over het Nederlandse leerlandschap van 2021. Zijn we klaar voor een massale omscholing?

Wil jij graag persoonlijk advies voor de opstart van je eigen leercultuur? Onze experts beantwoorden graag al je vragen.