Onze service

Service die aanvoelt als een partnership

Om Studytube ook binnen uw organisatie tot een succes te maken, bieden wij u support bij de implementatie en leveren wij continue ondersteuning tijdens het gebruik.

Onderwijskundige ondersteuning bij implementatie

Iedere organisatie is uniek. Jullie persoonlijke L&D-specialist begeleidt de implementatie aan de hand van een 5-stappenplan.


Ontwerp

Onze L&D-specialist voert een organisatiescan uit. Samen met de projectgroep stellen we de implementatiedoelstellingen en planning vast.

1

Content

We stellen het juiste pakket aan trainingen samen en personaliseren dit voor iedere medewerker in de vorm van leerlijnen.

2

Voorbereiding

We zetten alles klaar voor de livegang. We richten de Academy in, stellen spelregels vast én starten met interne promotie.

3

Implementatie

Tijdens deze fase gaan we live, organiseren we een kick-offmeeting en zorgen we voor een passende interne marketingcampagne.

4

Een leven lang leren

Via het Learning Management Systeem is het leergedrag altijd inzichtelijk. Samen evalueren we de resultaten en sturen we het implementatietraject continu bij.

5

Promoot Studytube binnen de organisatie

U krijgt een compleet pakket aan content om Studytube binnen de organisatie onder de aandacht te brengen. Denk aan nieuwsbrieven voor intranet, banners, posters en blogposts. Ook kan onze Content Marketeer ondersteuning bieden bij het ontwikkelen van bedrijfsspecifieke content.


Webinars

Leer hoe u het meeste uit Studytube haalt met ons maandelijkse webinar.


Onze helpdesk

Vragen over het gebruik van jullie eigen Academy? Onze helpdesk is dagelijks bereikbaar per chat of telefoon.

Ondanks geringe eerdere ervaring met online leren beleefden we dankzij Studytube een zeer succesvolle start. Zowel de onderwijskundige expertise als de begeleiding tijdens de implementatie zijn van grote waarde gebleken voor Fortron.
Lilian Enting - Studytube
Lilian Enting
HR Manager
Fortron - Studytube

Samen werken aan succes?