Maak uw medewerkers duurzaam inzetbaar

Om te zorgen dat medewerkers tot hun pensioen gezond blijven en hun werk zo goed mogelijk kunnen uitvoeren, is investeren in duurzame inzetbaarheid onmisbaar. Organisaties die werk maken van de gezondheid, betrokkenheid en ontwikkeling van hun medewerkers, plukken daar direct de vruchten van. Het zorgt voor meer werkplezier, minder ziekteverzuim en een hogere arbeidsproductiviteit.

Maar liefst 30% van de medewerkers geeft aan niets te doen aan hun persoonlijke ontwikkeling. Veelgenoemde oorzaken zijn gebrek aan bewustwording en het ontbreken van de juiste randvoorwaarden. 

Organisaties ervaren 2 uitdagingen:

  1. Bewustzijn van de noodzaak van ontwikkeling ontbreekt bij medewerkers.
  2. De juiste randvoorwaarden voor bij- en omscholing ontbreken.
Organisaties die werk maken van de gezondheid, betrokkenheid en ontwikkeling van hun medewerkers, plukken daar direct de vruchten van. Het zorgt voor meer werkplezier, minder ziekteverzuim en een hogere arbeidsproductiviteit.
Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid

De oplossing

Faciliteer duurzame inzetbaarheid met Studytube's leerplatform. 

1

Maak leren toegankelijk en relevant

Verlaag de drempel tot leren door het volledige leeraanbod on demand toegankelijk te maken met de Online Academy. Met de Online Trainingsbibliotheek biedt u een divers en relevant leeraanbod. Medewerkers leren wat zij willen, meteen wanneer het nodig is.

Meer over de Online Trainingsbibliotheek
illustration-academy-optimized
2

Train uw organisatie in duurzame inzetbaarheid

Maak de vertaalslag van beleid over duurzame inzetbaarheid naar de dagelijkse praktijk. Met de auteurstool ontwikkelt u eenvoudig trainingen die passen bij de situatie en het beleid van uw organisatie. Medewerkers worden zo getraind in het belang van een leven lang leren.

Lees meer over de Auteurstool
duurzame-inzetbaarheid@2x-min
3

Monitor en stuur leeractiviteiten in uw organisatie

Stuur leeractiviteiten door trainingen of hele leerlijnen toe te wijzen aan medewerkers. Blijf op de hoogte van wie wat leert,  welke medewerker een externe training heeft aangevraagd of waar opleidingsbudget aan wordt uitgegeven. Met de rapportage-functionaliteiten in het LMS van Studytube monitort u eenvoudig leeractiviteiten. 

Lees meer over het Learning Management System
illustration-insight-into-skills