#leerplatform

Het meest gebruiksvriendelijke leerplatform

Het Learning Experience Platform is dé oplossing voor het ontwikkelen, verspreiden en afstemmen van kennis binnen organisaties. Van korte video’s tot uitgebreide leertrajecten, online en klassikaal. Download de brochure om meer te leren over Studytube, of lees op deze pagina verder.

Bied altijd het juiste trainingsaanbod aan

Beheer administratie, communicatie en analytics

Met voorbeelden uit de praktijk

Veelgestelde vragen

Wat valt onder het Learning Experience Platform?

Ons Learning Experience Platform (LEP) is opgebouwd uit meerdere componenten. De basis voor elke leeromgeving bestaat uit de Bedrijfsacademy en het Learning Management Systeem (LMS) waarmee het volledige leeraanbod wordt beheerd en leeractiviteiten worden aangestuurd. De Bedrijfsacademy is de leeromgeving waarin de medewerkers werken en wordt door middel van het LMS door de HR- of L&D-afdeling beheerd

Sluit dit wel aan op mijn sector?

Absoluut! Via ons platform volg je niet alleen onze learnings, maar ook duizenden lessen van externe opleiders, of ontwikkel je samen met ons je eigen trainingen via de auteurstool. Zo is er voor elke sector een op maat gemaakt aanbod.

Wat is Studytube?

Met Studytube beschikken organisaties over een training voor elke leerbehoefte. Geleverd op één platform waar iedereen gemakkelijk mee werkt: medewerkers, trainers, managers en beheerders.

Download hier de brochure

Het meest gebruiksvriendelijke leerplatform

CTA-Brochure-LEP