NL Leert Door

Ontvang ook gratis loopbaanadvies

Werk aan je toekomst met hulp van de overheid

Op 1 december start de tweede fase van de NL Leert Door-regeling. Via Studytube vraag je makkelijk en snel een gesubsidieerd traject aan voor loopbaanadvies door een erkende adviseur.

Waarom de NL Leert Door subsidie?
Door de corona-crisis verandert de arbeidsmarkt sneller dan ooit. Hoe zorg jij ervoor dat je goed bent voorbereid? Ontdek samen met een expert wat jouw talenten, drijfveren en carrièrekansen zijn.

Intake & Arbeidsmarktscan

4 uur persoonlijke coaching

Loopbaanadvies & Ontwikkelplan

Hoezo GRATIS loopbaanadvies? Hoe kan dat?
Tot het einde van het jaar subsidieert de Nederlandse overheid 50.000 loopbaanadviestrajecten om werknemers te helpen zich voor te bereiden op de gevolgen van de coronacrisis. Je leest er hier meer over.

Samen met onze partners maakt Studytube dit zo makkelijk mogelijk: we verzorgen de aanvraag van de subsidie, koppelen jou aan een goede adviseur, en regelen de financiële afhandeling. Jij kunt je volledig richten op je loopbaan en het gratis advies dat je hebt gekregen. 
 
 

Hoe ziet het loopbaanadviestraject eruit?
Nadat je je hebt aangemeld bij Studytube koppelen wij je aan een voor jou geschikte loopbaanadviseur uit ons netwerk. Het ontwikkeltraject dat volgt, resulteert voor jou in een persoonlijk ontwikkelplan voor de korte en de lange termijn. Het adviestraject bestaat in elk geval uit de volgende elementen:

  • Intake
  • Arbeidsmarktscan
  • 4 uur persoonlijke coaching
  • Ontwikkelplan voor de korte en de lange termijn

Na dit traject weet jij waar je krachten en kansen liggen.


Hoe werkt het aanmeldingsproces?
Omdat het gaat om een gesubsidieerde interventie, doorlopen wij een formeel proces. Dit proces bevat de volgende stappen:

  • Stap 1 – Meld je aan via deze pagina.
  • Stap 2 – Wij koppelen je aan een voor jou geschikte loopbaanadviseur en sturen je daarvan een bevestiging.
  • Stap 3 – De loopbaanadviseur registreert jouw aanvraag bij de overheid.
  • Stap 4 – Jij ontvangt een bevestiging van de registratie. Je maakt de registratie compleet door formeel akkoord te geven.
  • Stap 5 – Na jouw akkoord neemt de loopbaanadviseur contact met je op om het traject in te plannen.
  • Stap 6 – Na uitvoering van het loopbaanadvies vraagt de loopbaanadviseur de subsidie aan op basis van het registratienummer uit stap 3. Dit is mogelijk vanaf 1 december 2020.

De loopbaanadviseur vraagt dus voor jou de subsidie aan. De subsidie wordt na toekenning rechtstreeks uitbetaald aan de loopbaanadviseur. 

Wij hanteren een "first-come, first-serve"-principe voor aanmeldingen die we in behandeling kunnen nemen. De adviesplaatsen komen per 1 december beschikbaar en als alle plaatsen zijn vergeven, stopt de subsidie. Vraag dus vandaag nog jouw persoonlijke loopbaanadvies aan via Studytube.

Wil je meer informatie, of heb je nog een vraag? Bekijk hier alle vragen en antwoorden met betrekking tot NL Leert Door.

Illustration-LTA-Process 800px

Reserveer mijn plaats voor gratis advies!

header-nieuwsbrief-02