Studytube Overheid Academy

Trainingen voor de lokale overheid

Studytube bedient een flink aantal grote en kleinere gemeenten en andere organisaties in de lokale overheid. Op basis van hun feedback, uitdagingen en leerbehoeftes hebben wij met onze partner HRD Groep een set trainingen specifiek voor de lokale overheid ontwikkeld: de Studytube Overheid Academy.

Volwaardige online trainingen, van Overheidsparticipatie tot Keukentafelgesprekken en van Conflicthantering tot Ambtelijke integriteit; deze Academy traint ambtenaren in de lokale overheid op de thema’s en ontwikkelgebieden die ertoe doen in 2020.

En daar blijft het niet bij: de komende maanden breiden we de Overheid Academy uit met meer trainingen, leervormen en verdieping.

Testers gezocht!

De komende weken gaan we de eerste fase van de Studytube Overheid Academy afronden en lanceren. Maar om de puntjes op de i te zetten hebben we jouw hulp nodig: schrijf je daarom nu in voor een test account en help ons deze Academy klaar te stomen voor onze gebruikers in de lokale overheid.

Als jij ons helpt, geven wij jou en 2 collega’s ieder 1 maand gratis toegang tot de Studytube Overheid Academy zodra deze officieel is gelanceerd.

 

.