Hoe Doorzaam & Jigler hun uitzendkrachten duurzaam inzetbaar maken

image (3)-1
Je kan direct het webinar bekijken

De uitzendbranche herstelt zich. Nu de economie weer aantrekt en bedrijven kampen met een personeelstekort, moeten ze wederom op zoek naar flexibele inzet. Aan jou de taak om je uitzendkrachten zo goed mogelijk klaar te stomen voor hun volgende opdracht met het juiste studieadvies en de beste passende loopbaanbegeleiding. 

Volgens mr. Daphne Lommers (Teamleider Contract & Duurzaam, Jigler) en drs. Chantal Huinder (Manager Duurzame Inzetbaarheid, Doorzaam) zullen uitzendbureaus de rol van HR-dienstverlener op zich moeten nemen. Wat dit precies betekent en hoe je dit effectief kunt inrichten hoor je terug in dit webinar.

Benieuwd naar meer? Kijk het webinar dan nu terug!


"Digitalisering zorgt voor het verdwijnen van banen en leidt tot de noodzaak voor om- en bijscholing. Zeker nu de vraag naar specialistisch personeel toeneemt."

Daphne Lommers Teamleider Contract & Duurzaam bij Jigler


Uitzendkrachten ontwikkelen met Studytube

Dankzij het leerplatform van Studytube ben je altijd zeker dat je uitzendkrachten de juiste kennis en vaardigheden bezitten om hun volgende opdracht succesvol te starten.

Je kan een eigen online trainingsbibliotheek samenstellen met de meest relevante opleidingen of een extern aanbod ontsluiten via onze Opleidingsintermediair. Het intuïtieve Learning Experience Platform inspireert je flexwerkers iedere dag weer om voorbereid te zijn op wat de toekomst brengt.

Ontdek vandaag nog onze leeroplossingen voor de uitzendsector.

Personeelsleden van een uitzendbureau aan het werk

Deze organisaties leren en groeien met Studytube

  • Adecco
  • Fletcher Hotels
  • Sanoma
  • Volker Wessels
  • BMC
  • Manpower

Ontvang maandelijks het laatste L&D-nieuws

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte dankzij interessante blogposts, e-books, webinars en podcasts, direct in je inbox.