Hoe CZ haar medewerkers digitaal vaardiger maakt

Bekijk nu het webinar terug!

Hoe CZ haar medewerkers digitaal vaardiger maakt
Je kan direct het webinar bekijken

Zorgverzekeraar CZ heeft een duidelijk leerdoel voor ogen: medewerkers duurzaam inzetbaar maken en daarbij hun digitale vaardigheid verbeteren om zo klanten optimaal te kunnen faciliteren. Dat leidde tot de oprichting van de CZ Campus, een online leeromgeving waar werknemers eenvoudig toegang hebben tot een relevant digitaal en extern leeraanbod voor hun persoonlijke en professionele ontwikkeling.

“We willen medewerkers de regie geven over hun eigen ontwikkeling,” zegt Leanne Pantjes, Adviseur Digitaal Leren & Ontwikkelen bij CZ. “Om dat te realiseren wil je als organisatie alle belemmeringen wegnemen. We willen leren zo makkelijk en leuk mogelijk maken. Met de CZ Campus brengen we het leeraanbod naar de medewerker toe én kunnen zij zelf kiezen waar ze zich in willen specialiseren.” 

Benieuwd naar de precieze aanpak van CZ? Of ben je op zoek naar inspiratie om zélf tot een plan te komen voor Leren & Ontwikkelen in jouw organisatie?

Laat dan je gegevens achter om het hele webinar vandaag nog terug te kijken!


Je komt o.a. te weten:

  • Welke rol L&D speelt bij het behalen van strategische doelen;
  • Hoe je medewerkers aantrekt en behoudt dankzij brede ontwikkelmogelijkheden;
  • Hoe CZ de regie van de ontwikkeling bij de medewerker legt;
  • Welke succesvoorwaarden CZ hanteert;
  • Hoe een leerplatform daarbij heeft geholpen;
  • Welke resultaten dat tot nu toe heeft opgeleverd.

Over de spreker

Leanne Pantjes is Adviseur Digitaal Leren & Ontwikkelen bij CZ en Product Owner van de CZ Campus, hét leerplatform van CZ. Ze kijkt samen met haar collega’s naar de optimale inrichting ervan, nieuwe functionaliteiten en een passend (digitaal) leeraanbod, en ze ontwikkelt het liefst online trainingen en programma’s. Leanne is een creatieve duizendpoot die graag in beweging is: stappen vooruit zetten, daar houdt ze van - hoe klein ook, rechtdoor of via een zijweg. De nieuwe paadjes en ideeën die ze daarbij ontdekt, gebruikt ze in haar werk.


leanne pantjes_CZ

Ontvang maandelijks het laatste L&D-nieuws

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte dankzij interessante blogposts, e-books, webinars en podcasts, direct in je inbox.