Hoe Manpower zijn (flex)medewerkers duurzaam inzetbaar maakt

webinar Hoe Manpower (flex)medewerkers duurzaam inzetbaar maakt playbutton
Je kan direct het webinar bekijken

Nu diverse sectoren krimpen en flexmedewerkers steeds vaker zoeken naar opdrachten, is het belangrijker dan ooit om duurzaam inzetbaar te blijven. De grote uitdaging is hoe je dit als uitzendorganisatie tijdens de crisis organiseert. Hoor van Geesje Leijenaar (Manager L&D, Manpower) hoe zij hun flexmedewerkers de juiste kennis en kunde bijbrengen om zo in te kunnen spelen op de veranderende vraag vanuit de markt.

Volgens Leijenaar zullen de uitzenders die de ‘lerende flexibele arbeidskracht’ in huis hebben als winnaar uit de bus komen. Digitalisering, de vraag naar specifieke kennis en vaardigheden, de Wet Arbeidsmarkt in Balans (WAB) en de mismatch op de arbeidsmarkt maken dat opleiden de afgelopen tijd steeds belangrijker is geworden.

Het geven van het juiste studieadvies en loopbaankeuzebegeleiding is hierbij essentieel. Bekijk het webinar en hoor van Manpower hoe zij met een leerplatform praktische invulling geven om de juiste trainings- en ontwikkelingsmogelijkheden te bieden. 

Nieuwsgierig geworden? Bekijk dan de replay!


"Als je investeert in de scholing van je flexmedewerkers, dan gaat je Net Promoter Score omhoog en verbetert ook de uitzendtermijn. Daarnaast kun je de flexmedewerkers beter doorplaatsen door te investeren in hun vaardigheden, waardoor je omzet stijgt. Door het gebruik van een leerplatform kan je bovendien het hele proces automatiseren, zodat je personeelskosten bespaart."

Geesje Leijenaar Manager Learning & Development bij Manpower


Deze organisaties leren en groeien met Studytube

  • Adecco
  • Fletcher Hotels
  • Sanoma
  • Volker Wessels
  • BMC
  • Manpower