Inspireer en motiveer je medewerkers

Meld je nu gratis aan voor dit LIVE webinar op dinsdag 11 oktober om 13.00 uur.

webinar inspireer en motiveer je medewerkers studytube
Je ontvangt een mail met daarin een link naar het webinar

Talent aantrekken en behouden is momenteel erg belangrijk voor organisaties, want het aantal vacatures blijft maar groeien en ‘jobhoppen’ is populairder dan ooit. De reden waarom medewerkers ontevreden zijn op hun werk, heeft vaak te maken met een gebrek aan groei en ontwikkeling. Maar hoe zorg je nou voor enthousiast lerende medewerkers? 

Uit de Studytube L&D Monitor 2022 blijkt dat 68% van de HR-professionals bang is om talent te verliezen als er niet in leren & ontwikkelen wordt geïnvesteerd. Maar hoe pak je dat precies aan? Opleidingsaanbod en leermogelijkheden ter beschikking stellen blijkt vaak nog niet genoeg. Een essentiële en vaak vergeten factor is namelijk: inspiratie.

Op dinsdag 11 oktober nemen we in ons live webinar, ‘Inspireer en motiveer je medewerkers’, onder de loep hoe je de optimale inspiratie voor leren & ontwikkelen biedt.

Om 13.00 uur staan Ron Simpson, creatief ondernemer, spreker, coach en alleskunner, én Robert de Vries, oprichter inspiratieplatform SPEAKRS, inspirator, ondernemer en spreker, dan klaar om jou alles te leren over het inspireren en motiveren van jouw medewerkers.

Meld je nu gratis aan en dan zien we je op dinsdag 11 oktober om 13.00 uur in onze virtuele webinarstudio! 

1920x1080 LinkedIn event - 3 sprekers-2


Welke onderwerpen kan ik verwachten?

  • Hoe inspireer ik medewerkers om met hun ontwikkeling aan de slag te gaan?
  • Hoe blijf ik medewerkers inspireren zodat leren & ontwikkelen stand houdt?
  • Hoe zet ik inspiratie om tot actie, en hoe meet ik de effectiviteit hiervan?
  • Tegen welke uitdagingen lopen mijn medewerkers aan bij hun ontwikkeling?

Over de sprekers:

Ron Simpson
Creatief ondernemer, spreker en coach

Ron is oprichter van o.a. De Avocadoshow, Skybox en 24k Agency. Hij weet als geen ander hoe je creativiteit aanwakkert en inspiratie omzet in resultaat. Met een passie voor marketing, storytelling en brand building, weet hij van concept realiteit te maken.

Ron Simpson

Robert de Vries
Ondernemer, spreker en inspirator

Robert is oprichter van o.a. SPEAKRS, Eventbureau.nl en Quality Bookings. Met zijn ondernemingen voorziet hij Nederland van inspirerende en motiverende sprekers. Zelf kan hij er ook wat van. Robert is namelijk een gewilde spreker over onderwerpen als: het behalen van doelen, ondernemen en het overbruggen van obstakels die groei in de weg staan.

Robert de Vries

Deze organisaties leren en ontwikkelen al met Studytube

  • Van Wijnen
  • Provincie Gelderland
  • Manpower
  • Lassie
  • Centric
  • WijZijnJong