Impact leren en ontwikkelen op 2030

Bekijk nu het webinar met Prof. dr. Nick van Dam terug!

Impact leren en ontwikkelen op 2030
Je kan direct het webinar bekijken

Vóór 2030 zal ruim een kwart van de beroepsbevolking van beroep moeten veranderen. Het gaat daarbij niet om slechts een handvol beroepsgroepen: iedereen zal zich moeten om- of bijscholen in de komende tien jaar.

Het komende decennium zal om die reden gekarakteriseerd worden door de keuzes van HR- en L&D-managers. Iedere werknemer zal nieuwe kennis moeten verwerven en nieuwe vaardigheden moeten gaan ontwikkelen. Bedrijven moeten het implementeren van een leercultuur gaan zien als topprioriteit, en vooral "put their money where their mouth is": niet alleen praten, maar ook echt doen.

De resultaten van Studytube Learning & Development Monitor 2022 tonen de zwakke plekken en uitdagingen waar HR en L&D waakzaam voor moeten zijn. In dit webinar geven prof. dr. Nick van Dam (Nyenrode, IE University), onze CEO Homam Karimi en Ester Koot (Motivaction/Sparkey) je graag meer inzicht in de cijfers. Ook komen ze met inspirerende strategieën en aanbevelingen over hoe jij jouw medewerkers future-proof maakt.

Bekijk hieronder een korte impressie van het webinar of laat direct je gegevens achter om het hele webinar vandaag nog terug te kijken!


Kom in dit webinar te weten:

  • Waarom 68% van de Nederlandse organisaties bang is om talent te verliezen;

  • Wat de gevolgen zijn voor bedrijven die het potentieel van hun medewerkers onbenut laten (63%);

  • Waarom het huidige leerklimaat niet klaar is voor meer regie van de medewerker;

  • Hoe je die uitdagingen kan verklaren, aanpakken en oplossen;

  • Wat er écht nodig is om toekomstbestendig te worden en te blijven.


Over de sprekers

Prof. dr. Nick van Dam
Hoogleraar Corporate Learning & Development, Nyenrode Business Universiteit, IE Business School (Spanje) en University of Pennsylvania (USA)

​​Nick wordt gedreven door de passie om mensen te ontwikkelen. Hij is een internationaal erkend thought leader, adviseur, onderzoeker, best-selling auteur en spreker op het gebied van corporate leren en leiderschapsontwikkeling. Hij is voormalig partner, Chief Learning Officer en HR Executive bij McKinsey & Company en Deloitte. Hij is verbonden aan McKinsey & Company als extern adviseur. Zijn laatste boek: "49 Tools for Learning & Development".

Nick-van-dam

Ester Koot
HRM Research consultant, Sparkey/Motivaction​​

Ester houdt zich als allround onderzoeker bezig met zowel kwalitatieve als kwantitatieve onderzoeksprojecten. Zij is gespecialiseerd in HR-onderzoek waarbij het gaat om motivatie van medewerkers en organisatieverandering. In samenwerking met Studytube voert zij de leiding over het jaarlijkse onderzoek voor de Studytube Learning & Development Monitor.


ester koot

Ontvang maandelijks het laatste L&D-nieuws

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte dankzij interessante blogposts, e-books, webinars en podcasts, direct in je inbox.