Zo kies je een LMS dat past bij jouw organisatie

Zo kies je een LMS dat past bij jouw organisatie
Je kan direct het webinar bekijken

Steeds meer organisaties erkennen de noodzaak van leren & ontwikkelen om in te kunnen spelen op de veranderende omstandigheden in onze arbeidsmarkt en onze maatschappij. De behoefte aan een leerplatform om de ontwikkeling van medewerkers te faciliteren en te stimuleren is dus de laatste jaren flink gegroeid, net als het aantal leveranciers. Aan L&D-managers de uitdaging om de juiste leeromgeving te kiezen in het ruime aanbod. 

Online academy, leerplatform, Learning Management System (LMS) en Learning Experience Platform (LXP) zijn veelgebruikte termen. Wat is het verschil? Wat past bij jouw organisatie? Welk proces doorloop je en wie haak je wanneer aan? En hoe kom je tot een programma van eisen en wensen, waardoor je zeker weet dat je de juiste keuze maakt?

Bekijk nu het webinar “Zo kies je een LMS dat past bij jouw organisatie” en kom te weten hoe jij je zoektocht naar een LMS succesvol kunt laten verlopen. Het programma in het kort:

  • Hoor wat het verschil is tussen een LMS, een leerplatform en een online academy;
  • Hoor waar je moet beginnen als je op zoek gaat naar een leersysteem;
  • Hoor welke stappen je moet nemen om tot een beslissing te komen;
  • En wie bij  welke stap betrokken moet worden;
  • Krijg inzicht in de manier waarop  je een programma van eisen én wensen opstelt;
  • En hoor tot slot hoe je een leersysteem succesvol implementeert.

Wat levert dit webinar je op?

  • Je krijgt inzicht in wat een LMS precies is en welke voordelen het heeft;
  • Je weet welke stappen je moet nemen in het aankoopproces;
  • Je weet hoe je een leersysteem succesvol implementeert.

Hoor het van de experts

Voor dit webinar hebben we drie experts uitgenodigd op basis van hun jarenlange expertise.

Dirk Jan Jonker

Dirk Jan is gespecialiseerd in organisatieontwikkeling en is  de afgelopen jaren verantwoordelijk geweest voor ontwikkelvraagstukken binnen organisaties. De vorm daarvan varieerde van het door-ontwikkelen van teams en het begeleiden van veranderprocessen tot het ontwikkelen van nieuwe perspectieven op professioneel werk. Hij heeft dit zowel voor profit- als non-profitorganisaties gedaan en kan daarom vanuit een breder perspectief zijn expertise delen.

Marc Voorwalt

Marc is senior opleidingsadviseur bij Kennemerhart. Vanuit die rol werkt hij aan de verbetering van de kennis en kunde in de organisatie. Ook voert hij innovaties door op het gebied van leren, richt hij leersystemen in, en houdt hij zich bezig met de optimalisatie van processen en procesketens.

Farzad Henareh

Het webinar wordt gehost door Farzad Henareh. Hij heeft tijdens zijn jaren bij Studytube al vele organisaties geadviseerd bij het aankoopproces van een leerplatform. Ook spreekt hij regelmatig op events en is hij erg nieuwsgierig: hij stelt de vragen waarop kijkers het antwoord willen weten.


Ontvang maandelijks het laatste L&D-nieuws

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte dankzij interessante blogposts, e-books, webinars en podcasts, direct in je inbox.