Webinar

Hoe Brisker zijn (flex)medewerkers klaarstoomt voor de toekomst

Bezuinigingen op flexmedewerkers, schommelingen in de markt en branches die compleet zijn stilgevallen: als uitzendorganisatie is het belangrijker dan ooit om het kennisniveau van je flexmedewerker te laten aansluiten op de behoeften van de corona-maatschappij.

Dat vraagt om flexmedewerkers die continu aan hun ontwikkeling werken en daarmee flexibel en wendbaar zijn - ook wel de "duurzaam inzetbare flexmedewerker" genoemd. Maar hoe organiseer je dat als uitzendorganisatie in crisistijd?

Michiel Poppelier, Learning & Development Manager bij Brisker Group, vertelt tijdens het webinar waarom Brisker investeert in leren en ontwikkelen, en hoe hij 30.000 flexwerkers klaarstoomt voor de toekomst.

Webinar on demand

24/7 te bekijken

Duur: 30 minuten

Michiel Poppelier, learning & development manager bij Brisker Group: "We nemen onze verantwoordelijkheid als werkgever serieus en investeren daarom meer in duurzame inzetbaarheid. We vinden het belangrijk dat onze medewerkers goed zijn voorbereid op de toekomst, juist in deze onzekere tijden. Met het leerplatform Academy for Flex hebben we de juiste middelen in handen."

Michiel_website