{}
[]

Webinar

Leren en ontwikkelen in Nederland anno 2021: code rood

De komende 10 jaar staat naar verwachting een derde van alle Europese banen op de tocht door een combinatie van COVID-19 en digitalisering. Vóór 2030 zal ruim een kwart van de beroepsbevolking van beroep moeten veranderen.

Het komende decennium kan worden gekarakteriseerd als een periode van om- en bijscholing. Iedere werknemer zal nieuwe kennis moeten verwerven en nieuwe vaardigheden moeten gaan ontwikkelen. Bedrijven moeten de ontwikkeling van een échte leercultuur dringend gaan behandelen als een topprioriteit. 

De resultaten van Studytube's Learning & Development Monitor 2021 tonen echter aan dat er nog veel werk aan de winkel is. Prof. dr. Nick van Dam en Anna Newen (onderzoeksbureau Motivaction/Sparkey) geven je graag meer inzicht in de cijfers én komen met stappen om je klaar te maken voor de veranderingen die op ons afkomen.

Webinar on demand

24/7 te bekijken

Duur: 30 minuten

Studytube L&D Monitor '21

Tijdens het webinar worden resultaten besproken uit het recent verschenen 'Studytube Learning & Development Monitor 2021'. Dit is een kwantitatief onderzoek van leerplatform Studytube, uitgevoerd door onderzoeksbureau Motivaction.

Voor deze editie werden 1.129 respondenten bevraagd (waarvan 421 HR-professionals, 250 leidinggevenden en 458 medewerkers). Op het moment van deelname werkten alle ondervraagden voor organisaties met 200 of meer werknemers. Kun je niet wachten tot het webinar? Lees alvast ons rapport >

Logo Studytube L&D Monitor 2021 - Zwart