Live Webinars

 • webinar

  Hoe Manpower zijn flexmedewerkers duurzaam inzetbaar maakt.

  Sprekers: Geesje Leijenaar

  22 september, 2020 - 30 min

  Nu veel flexwerkers een nieuwe opdracht zoeken en diverse sectoren krimpen ten gevolge van de coronacrisis, zetten Uitzendorganisaties alle zeilen bij. Geesje Leijenaar (Manager Learning & Development, ManpowerGroup) vertelt over de uitdagingen in de Uitzendbranche en de rol die een modern leerplatform speelt in de opleiding van flexwerkers.

 • Blijf op de hoogte

  Wil jij als eerste weten wanneer er een nieuw webinar of event plaatsvindt? Laat dan hier jouw contactgegevens achter en wij houden je op de hoogte!

On demand

 • Webinar

  De vijf do's van online leren

  Door de coronacrisis zijn er, bij gebrek aan klassikale opleidingen, allerlei online academies ontstaan, waar mensen zich thuis kunnen bijscholen. Hoe houd je als werkgever zicht op wat je medewerkers leren? En hoe zorg je ervoor dat die trainingen bijdragen aan je organisatiedoelstellingen? Wij beantwoorden die vragen in ons webinar .
  Meer informatie
 • Webinar

  De lokale overheid als lerende organisatie.

  Hoe zorgt u ervoor dat de leerdoelen van uw lokale overheid worden behaald, ook in tijden van corona? Hoe voorkomt u, dat uw collega's het gevoel hebben stil te staan in hun ontwikkeling? Dit en meer hoort u in het webinar waarin Studytube in gesprek is gegaan met Sandra Veerman van de provincie Gelderland over de transitie naar een lerende organisatie.
  Meer informatie