Onmisbaar: AI-vaardigheden-certificering voor L&D

Klant van Studytube? Ontdek het programma in je Knowledge Academy.

AI certi - Header visual (1)

Haal het beste uit jezelf met AI als co-piloot

Duik in onze exclusieve AI-vaardigheden-certificering voor L&D-professionals. Ontdek hoe AI je werk kan transformeren, je productiviteit kan verhogen en je kan helpen bij het vormgeven van de werknemers van de toekomst. Leer alles over AI, powerskills en effectief opleidingsbeleid. 

AI certi - Tile 1 (1)

AI als jouw onmisbare co-piloot

Bijna de helft van de HR-professionals (42%) slaat alarm: zonder krachtige stappen richting AI-integratie en het ontwikkelen van powerskills, dreigt hun organisatie de digitale revolutie mis te lopen. Een op de drie vreest zelfs dat hun bedrijf zonder actie over tien jaar niet meer bestaat. Wij ondersteunen jou bij het voorbereiden op deze toekomst met onze AI-vaardigheden-certificering voor L&D.

AI certi - Tile 2 (1)

Duik in de kern van AI

Jij als L&D-professional staat aan de basis van de organisatie van de toekomst. Daarom is het belangrijk om te begrijpen hoe AI werkt en wordt toegepast in jouw werkomgeving. Studytube helpt je ontdekken hoe AI jouw werk en je organisatie kan transformeren en als co-piloot kan dienen. Onze AI-vaardigheden-certificering is mede ontwikkeld door AI-experts als Job van de Berg, Remy Gieling en Erik van der Veen.

AI certi - Tile 3 (1)

Werken aan je powerskills

Powerskills zijn jouw superkrachten in een wereld met AI als co-piloot. Herken en bouw deze essentiële sociale, emotionele en cognitieve vaardigheden verder op. Het zijn de vaardigheden van de toekomst. Samen bereiden we je voor op de werkvloer van morgen en maken we van AI jouw co-piloot bij leren en ontwikkelen.

AI certi - Tile 4 (1)

Ontwikkel effectief opleidingsbeleid met AI

Leer hoe je een effectief leerbeleid ontwikkelt en implementeert dat de powerskills van jouw medewerkers bevordert. Gebruik je leeraanbod om deze vaardigheden van de toekomst te ontwikkelen en ontdek strategieën om deze te integreren in jouw organisatie. Samen, en met AI als co-piloot, creëren we een ondersteunende leercultuur voor deze transitie. 

Vertrouwd door meer dan 500 toporganisaties

Vergroot de impact van leren en ontwikkelen met behulp van AI

De ontwikkeling van AI verloopt in een razendsnel tempo en zal de komende jaren nog sneller gaan. Ontdek hoe je AI integreert in je organisatie, de blijvende waarde van je medewerkers benadrukt, en de mogelijkheden van AI voor leren en ontwikkelen benut.

Ontdek alles over de AI-vaardigheden-certificering

Precies de juiste kennis over AI in L&D

Met de AI-vaardigheden-certificering van Studytube op zak begrijp je de impact van AI op de werkvloer, hoe het je dagelijkse werkzaamheden zal veranderen, en hoe AI voor je kan werken als co-piloot.

Je ontwikkelt met de trainingen in onze Online Trainingsbibliotheek een grondig begrip van wat AI is, hoe het werkt, en hoe het wordt toegepast in jouw werk en dat van jouw medewerkers. Inclusief de trainingen ‘Superproductief met Kunstmatige Intelligentie’ van AI-experts Job van den Berg en Remy Gieling en ‘Prompting en ChatGPT voor beginners’ van Erik van der Veen. Je leert ook alles over zaken als veiligheid, privacy en ethiek om verantwoord gebruik te kunnen maken van AI.

Verdiepende AI-co-piloot-toolkit en workshops

Je gaat zelf aan de slag met AI en leert hoe je het kan integreren in je eigen werk met onze AI-co-piloot-toolkit en workshops. Na deze trainingen weet je alles over prompts en kun je onze Auteurstool gebruiken om hoogwaardige online trainingen te creëren. Waaronder overtuigende videoscripts, tekstmodules en diverse soorten vragen. We hebben bijna 60 uur aan trainingsmateriaal beschikbaar. 

Alles over powerskills

Je leert de verschillende powerskills identificeren, inclusief hun sociale, emotionele en cognitieve aspecten. Je ontdekt ook hoe deze powerskills je kunnen helpen om succesvol te zijn in een AI-gedreven werkomgeving. Zowel voor jezelf als voor jouw medewerkers zijn deze skills onmisbaar op de werkvloer van morgen.

Effectief opleidingsbeleid voor de organisatie van morgen

Je kan een opleidingsbeleid (door)ontwikkelen en implementeren dat het ontwikkelen en toepassen van powerskills op de werkvloer bevordert.

Je leert onder andere hoe je het leeraanbod op je academy in kan zetten om invulling te geven aan de ontwikkeling van deze belangrijke skills van de toekomst. Van onderwijskundige en Lead Learner Center bij Studytube Laura van Heesch leer je strategieën voor het integreren van powerskills in je organisatie. Inclusief het creëren van een ondersteunende cultuur en het begeleiden van werknemers tijdens deze transitie. 

Praktische informatie over het certificeringsprogramma

Je krijgt een deelbaar certificaat bij afronding. Alle trainingen worden gegeven in het Nederlands, door Nederlandse AI-experts. In totaal geeft het programma toegang tot 60 uur aan leerstof. Alles is online te volgen. 

Hoe krijg ik toegang tot de certificering?

De certificering is op dit moment alleen voor klanten van Studytube beschikbaar. Vraag naar de mogelijkheden en versterk je L&D.

Ben je al klant van Studytube?

Inspirerende AI-content

  • AI als co-piloot: wat zijn de vaardigheden voor succes?

    Klaar om de kracht van AI te benutten om L&D naar een hoger niveau te tillen? Bekijk snel de opname van ons webinar met ChatGPT-expert Erik van der Veen.

  • Maak je organisatie klaar voor de AI-revolutie

    Bereid je organisatie voor op de AI-revolutie in L&D met onze stap-voor-stap handleiding. Overwin obstakels, omarm innovatie en maximaliseer de groei van je medewerkers.

  • Ontdek de mythes over AI in L&D

    Totale AI-overname binnen leren en ontwikkelen is een mythe. Maar wat betekent AI voor je huidige rol en functie? Ontdek hier hoe AI jouw positie kan versterken, niet vervangen.

Wij willen dat medewerkers steeds vaker zelf online content gaan creëren. Dat kost nu erg veel tijd, dus het is prettig dat er een auteurstool is die helpt de doorlooptijd te verkorten.

Ruth Polman-Hogewind - MBO Amersfoort

Ruth Polman-Hogewind

MBO Amersfoort

Hoe vaker we collega's zelf kennis laten delen, hoe makkelijker het werk wordt voor ons als L&D-specialisten. Dat begint bij ervoor zorgen dat zij de juiste tool in handen krijgen om zelf content te maken.

Arne van Triest - EIFFEL

Arne van Triest

EIFFEL

Er zit een goede didactische ondergrond achter de tool. Maar jij als specialist moet echt nog een kwaliteitscontrole doen. Je kunt niet zeggen, de AI doet het wel even voor je. Het is echt een co-piloot.

Nynke Dijkhof-Kooistra - Tergooi MC

Nynke Dijkhof-Kooistra

Tergooi MC

Wat ik mooi vind, is dat je suggesties krijgt over hoe je bepaalde onderwerpen op verschillende manieren kunt aanbieden. En dat wordt dan ook nog eens razendsnel voor je gemaakt.

Victoria Breugem - Unica

Victoria Breugem

Unica

Het is belangrijk dat de informatie die ik upload niet over het hele web gaat. Zo werken we met klanten aan onboarding-trajecten, maar die informatie is alleen voor hen en niet voor anderen.

Bo Clerx - Manpower

Bo Clerx

Manpower