Zorg

Learning Experience voor zorgprofessionals

Van controle naar eigen regie

Het werklandschap in de zorg is sterk in beweging. Verschuivingen en herverdeling van taken in de keten, toename van medische technologie, specialisatie, hoge werk- en opleidingsdruk en krapte op de arbeidsmarkt. De impact hiervan vertaalt zich ook door naar het leerlandschap. Traditionele vormen van onderwijs en e-learning alleen volstaan niet meer als oplossing voor het bevoegd en bekwaam houden van zorgprofessionals. 

Daarom is het belangrijk om zorgprofessionals te inspireren om zelf de regie te nemen over hun ontwikkeling en zo aan hun toekomst te werken. Meer eigen verantwoordelijkheid krijgen en nemen. Dat kan alleen met de juiste leertools én de juiste leercultuur.

Samen met Noordhoff, de leerpartner voor de zorgsector, maken we leren en ontwikkelen zo laagdrempelig en eenvoudig mogelijk. Een leven lang leren stimuleren, het volledige potentieel van iedere professional centraal stellen en voortdurend uitdagen. Vanuit die kerngedachten bundelen we onze krachten.

Een greep uit onze klanten die al aan hun toekomst werken

 • Meander Groep
 • Mee Groep
 • Nederlandse Zorgautoriteit
 • Kennemerhart
 • CZ

Hoe Ksyos het platform van Studytube inzet

Met de juiste kennis aan de slag

 

Continu kennis up-to-date houden 

 • Een online trainingsbibliotheek met zorg-specifieke content voor ziekenhuizen en zorginstellingen, aangevuld met trainingen voor persoonlijke ontwikkeling.
 • Via het Learning Experience Platform krijgen zorgprofessionals real-time inzicht in hun leercurve en vooruitgang
 • Slimme algoritmes die wijzen op relevante trainingen op basis van het eigen leergedrag en dat van collega’s. 

Hoe MeanderGroep haar medewerkers zoveel mogelijk op de werkplek laat leren

"Bij Meander zorggroep werken de meeste medewerkers in de zorg. Elke drie jaar worden zij opnieuw getoetst. En daarbij hebben medewerkers zoveel mogelijk eigen verantwoordelijkheid."

Eigentijds, intuïtief en toegankelijk

Studytube zorgt voor een optimale ondersteuning op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en kennis van zorgprofessionals. Hiermee maak je leren en ontwikkelen in de zorg laagdrempelig en eenvoudig.

 • Een Learning Experience Platform en leermanagementsysteem in één, waarmee zorgprofessionals zich vlotter inwerken, hun vakkennis zowel verdiepen als verbreden, én werken aan hun persoonlijke ontwikkeling
 • Een auteurstool waarmee je onboardingsprogramma’s en leerdoelen eenvoudig omzet naar interactieve e-learnings. 
 • Keuze uit een divers aanbod – van e-learning, microlearning, werkplekondersteuning tot face-to-face trainingen en social learning.

Benieuwd hoe Studytube & Noordhoff jouw zorgorganisatie kunnen voorbereiden op de toekomst?