Studytube Learning & Development Monitor 2024

L&D is volop in beweging. Studytube onderzoekt daarom elk jaar de belangrijkste thema's en uitdagingen bij bedrijven in Nederland. Als eerste op de hoogte blijven van de resultaten? Schrijf je dan nu in!

LDM24

Studytube is designed with your future in mind. Daarom verkennen we continu de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van L&D. Onze jaarlijkse Learning & Development Monitor draagt daaraan bij.

  • Wat is er dit jaar veranderd op het gebied van L&D?
  • Waar gaan HR- en L&D-afdelingen zich op focussen?
  • En wat verwachten medewerkers van hun werkgever?

We zijn momenteel intensief bezig met de analyse van de onderzoeksdata. Wil je direct op de hoogte worden gebracht zodra het gloednieuwe rapport wordt gepubliceerd? Laat dan nu je gegevens achter om als eerste bericht te ontvangen.


"Levenslang leren is essentieel voor duurzame inzetbaarheid en succes, terwijl organisaties door economische en maatschappelijke veranderingen gedwongen worden tot snelle ontwikkeling en het verkleinen van 'competency-gaps'; de L&D agenda wordt hierdoor belangrijker dan ooit."

Prof. dr. Nick van Dam Hoogleraar Corporate Learning & Leadership Development (Nyenrode Business Universiteit en IE University Madrid)


Sparkey/Motivaction

De L&D Monitor 2024 komt tot stand in samenwerking met onderzoeksbureau Sparkey/Motivaction. Het zal de allerlaatste L&D-trends en -uitdagingen bevatten, evenals vergelijkingen met 2023. Vorig jaar namen er ruim 1.400 respondenten deel. 

SparkeyMotivaction logo

Ontdek hoe Studytube jouw bedrijf kan helpen om te investeren in de toekomstbestendigheid van je medewerkers.