Hoe je succesvol trainingen organiseert met een online platform

Bied de beste trainingen met relevantie, flexibiliteit en evaluatie

Hoe je succesvol trainingen organiseert met een online platfor

Je kunt direct beginnen met lezen

In de afgelopen jaren zijn (online) trainingen een steeds grotere rol gaan spelen binnen organisaties. Dit komt onder andere door de krappe arbeidsmarkt en veranderende behoeften van medewerkers. Organisaties zetten ontwikkelmogelijkheden dan ook in bij de war for talent. Een slimme zet, aangezien medewerkers van jongere generaties dit vaak als vereiste zien. Daarnaast maak je het met training mogelijk om medewerkers intern om- of bij te scholen, zodat je organisatie niet op zoek hoeft naar nieuw talent. Quiet hiring noemen we dit. 

Technologische ontwikkelingen, innovaties; het up-to-date houden van kennis is belangrijker dan ooit. Vandaar dat het begrip ‘een leven lang leren’ steeds meer terrein wint. Leren en ontwikkelen is niet meer beperkt tot formele onderwijsinstellingen of het begin van je carrière. Om persoonlijk en professioneel te groeien, streven individuen hun hele leven naar voortdurende zelfverbetering en het uitbreiden van hun vaardigheden. Maar hoe organiseer je efficiënt trainingen die interactief én effectief zijn?


In dit e-book leer je hoe je:

  • Op welke speerpunten moet je letten bij het organiseren van online trainingen?
  • Welke voordelen heeft een leerplatform bij het organiseren van online trainingen?
  • ROI Calculator: hoeveel geld bespaar jij door trainingen online te organiseren? 

"In deze tijd waarin er veel veranderingen zijn op maatschappelijk gebied, economisch gebied en op de arbeidsmarkt, is het belangrijk om met je tijd mee te gaan. We vragen dat van medewerkers, maar ik vind het ook belangrijk dat we dat faciliteren als werkgever. Studytube helpt ons daarin."

Fiona de Vroomen Coördinator ontwikkeling en mobiliteit, BAR Organisatie


Deze organisaties leren en groeien met Studytube

  • Adecco
  • Fletcher Hotels
  • Sanoma
  • Volker Wessels
  • BMC
  • Manpower

Ontvang maandelijks het laatste L&D nieuws

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte dankzij interessante blogposts, e-books, webinars en podcasts, direct in je inbox.