AI bij gemeente Venray:
Innovatie in praktijk

Ontdek hoe de gemeente Venray Artificial Intelligence (AI) toepast in het dagelijkse werk en bij het ontwikkelen van trainingen.

AI bij gemeente Venray Innovatie in praktijk

Je kunt direct beginnen met kijken

Ontdek hoe de gemeente Venray Artificial Intelligence (AI) toepast in het dagelijkse werk en bij het ontwikkelen van trainingen in dit inspirerende webinar. Ontvang waardevolle inzichten van Youri Veldman, Trainee Team Concern bij gemeente Venray, en ontdek de innovatieve aanpak van deze vooruitstrevende overheidsorganisatie.

Vraag je je af hoe AI kan bijdragen aan de werkomgeving binnen de publieke sector? En hoe je AI integreert binnen ​​de privacywetgeving? Je bent niet de enige. In het webinar "AI bij gemeente Venray: Innovatie in praktijk" leer je hoe de gemeente Venray deze technologische uitdaging heeft omarmd en succesvol heeft geïntegreerd in hun dagelijkse werkzaamheden en ontwikkeling van trainingen.

Tijdens ons webinar ontdek je samen met Youri Veldman, Trainee Team Concern bij gemeente Venray, hoe zij AI gebruiken voor diverse taken en hoe ze hun medewerkers hierin meenemen. AI-tools zoals ChatGPT of de Studytube Auteurstool benutten? Youri deelt zijn ervaringen met het gebruik hiervan, de inzichten die hij heeft opgedaan, en hoe deze tools bijdragen aan effectievere en efficiëntere werkprocessen.

Ook Sanne van der Meer, Teamlead Customer Succes bij Studytube, schuift aan. Zij deelt haar perspectieven op de integratie van AI in leerprocessen en geeft praktische tips voor het toepassen van deze technologie in jouw organisatie.


Waarom je dit webinar wil mag missen:

  • Innovatieve inzichten: Ontvang waardevolle inzichten rechtstreeks van Youri Veldman over hoe de gemeente Venray AI toepast in de publieke sector; een bron van inspiratie voor je eigen organisatie!
  • Toepasbare AI-strategieën: Verwerf concrete strategieën en methodes die de gemeente Venray hanteert bij het integreren van AI in hun werkprocessen en trainingen. Deze praktische benaderingen zijn direct toepasbaar, wat jouw organisatie helpt om vooruitgang te boeken in de digitale transformatie.
  • Waarborgen van privacy: Als het aan staatssecretaris Alexandra van Huffelen ligt, wordt AI-gebruik verboden bij overheidsorganisaties. Hoe gaat de gemeente Venray daarmee om?
  • Motivatie voor transformatie: Laat je motiveren door de stappen van gemeente Venray in de adoptie van AI. Ontvang de nodige tips en inspiratie om vergelijkbare vernieuwingen in jouw organisatie door te voeren.

Over de sprekers


Youri Veldman
Trainee Team Concern, gemeente Venray

Met zijn HBO ICT-achtergrond legt Youri de verbinding tussen IT, HR en werkvloer, met projecten variërend van applicatie-uitrol tot datastrategie en data-gedreven werken. Youri's expertise ligt in het navigeren door de complexe digitale uitdagingen waar decentrale overheden mee kampen bij de inzet van AI, zoals het waarborgen van veiligheid en privacy. Zijn ervaring in het ontwikkelen en geven van workshops over ChatGPT maakt hem een waardevolle spreker voor L&D-professionals die zoeken naar effectieve integratie en inzet van generatieve AI.

Youri Veldman - edit-1

Sanne van der Meer
Team Lead Customer Succes bij Studytube

Als Team Lead Customer Succes bij Studytube combineert Sanne haar scherpe inzicht in SaaS en L&D met een toewijding aan klanttevredenheid. Met een rijke ervaring in het faciliteren van leertrajecten, zal Sanne in het webinar de brug slaan tussen menselijke expertise en kunstmatige intelligentie. Verwacht tips over hoe jij jouw organisatie voorbereid op AI als co-piloot.

Sanne van der Meer - portret kopie-1

Deze organisaties werken en leren al met Studytube

  • Van Wijnen
  • Provincie Gelderland
  • Manpower
  • Spar
  • Centric
  • Bol.com