De geheime sleutel tot een effectieve leercultuur

De geheime sleutel tot een effectieve leercultuur

Je kunt direct het webinar bekijken

Voel je de druk van de krappe arbeidsmarkt en snelle technologische veranderingen? Begrijp je dat levenslang leren essentieel is, maar worstel je om medewerkers aan te moedigen zelf de regie over hun ontwikkeling te nemen? En vraag je je af hoe je een leercultuur kunt creëren die kennisdeling stimuleert? 

Je ontdekt het allemaal in het HR Praktijk webinar: “De geheime sleutel tot een effectieve leercultuur”

Joos Leijten, Learning consultant bij Cinop, helpt organisaties dagelijks met het oplossen van leer uitdagingen. Bij het ontwikkelen van curriculum en programma's, werkt ze nauw samen met bedrijven in de bouwsector, sportsector, publieke sector en onderwijssector. Farzad Henareh, Chief Commercial Officer (CCO) bij Studytube, deel praktische tips om te zorgen voor bewustwording onder leidinggevenden en om medewerkers te activeren voor leren. Hij put hierbij uit jarenlange ervaring met mentoring en begeleiding van jong zakelijk talent en ondernemers.

Let op: dit webinar is gemaakt in samenwerking met HR Praktijk en Cinop.

HR praktijk  Cinop logo


Waarom je dit webinar niet mag missen:

  • Je ontdekt waarom investeringen in menselijk kapitaal zo belangrijk zijn en hoe je bewustwording creëert bij leidinggevenden en medewerkers. En hoe je ze activeert;
  • Je leert over kennisdeling met AI als drijvende kracht achter een bloeiende leercultuur;
  • Verwacht use case voorbeelden die hebben gewerkt bij anderen en een stappenplan om belemmeringen en uitdagingen te overwinnen

Over de sprekers


Joos Leijten
Learning consultant, Cinop

Als Learning Consultant bij CINOP helpt Joos organisaties bij het oplossen van leerproblemen. Met expertise in het uitvoeren van de learning cultuurscan, haar passie voor het onderwerp leven lang leren en het ontwikkelen van curriculum en programma's, werkt ze nauw samen met bedrijven in de bouwsector, sportsector, publieke sector en onderwijssector.

Joos Leijten (background)-1

Farzad Henareh
Chief Commercial Officer (CCO), Studytube

Als commercieel directeur heeft Farzad via Studytube meer dan 500 organisaties geholpen bij het neerzetten van een succesvolle leercultuur. Ook heeft hij meer dan 20 jaar ervaring in het opschalen van commerciële organisaties en teams. Zijn mensgerichte aanpak en ervaring met mentoring en begeleiding van jong zakelijk talent en ondernemers, komt dit webinar goed van pas. Meer dan 70% van het senior commercieel team van Studytube is doorontwikkeld vanuit de eigen talent pool en Farzad ziet dit als een essentieel onderdeel van het groei-succes van Studytube. Verwacht een duidelijke visie op leven lang ontwikkelen en praktische tips om te zorgen voor bewustwording onder leidinggevenden en om medewerkers te motiveren en activeren tot leren.

farzad

Deze organisaties werken en leren al met Studytube

  • Van Wijnen
  • Provincie Gelderland
  • Manpower
  • Spar
  • Centric
  • Bol.com