De kracht van zelfgestuurd leren:
Vandebron's aanpak

Leer hoe Vandebron een autonome leeromgeving creëert in dit webinar. Je krijgt unieke inzichten van Tim Smolders, People & Leadership Development specialist bij Vandebron.

De kracht van zelfgestuurd leren: Vandebrons aanpak

Je kunt direct beginnen met kijken.

Worstel je met de complexiteit van medewerkersontwikkeling? En zou jij graag meer zelfsturing willen zien? Je bent niet alleen. In ons aankomende webinar ontdek je hoe Vandebron deze uitdagingen heeft aangepakt en een autonome leeromgeving heeft gecreëerd. Leer van hun aanpak en ga zelf aan de slag voor een effectieve, meetbare en flexibele medewerkersontwikkeling.

In het webinar “De kracht van zelfgestuurd leren: Vandebron's aanpak” ontdek je hoe Vandebron een cultuur van autonomie heeft gecreëerd en deze ondersteunt in hun leer- en ontwikkelingsprogramma's. 

Onze hoofdgast, Tim Smolders, People & Leadership Development Specialist bij Vandebron, zal zijn waardevolle inzichten delen over het creëren van een autonome leercultuur. Dankzij zijn ervaring en expertise krijg je als L&D-specialist een unieke kijk op de dagelijkse praktijk bij deze innovatieve organisatie. Ook Franciska van Pinxteren, Customer Succes Manager bij Studytube schuift aan. Dankzij haar ontdek je waardevolle best practices die ze in haar dagelijkse werkzaamheden tegenkomt bij diverse toporganisaties.


Waarom je dit webinar niet mag missen:

  • Unieke inzichten: Krijg waardevolle inzichten uit de eerste hand van Tim Smolders over het implementeren van een autonome leercultuur bij Vandebron.
  • Praktische strategieën: Leer concrete strategieën en methoden die Vandebron gebruikt om een omgeving te creëren waarin leren en ontwikkelen hand in hand gaan met autonomie. Deze methoden zijn direct toepasbaar in je eigen organisatie.
  • Inspiratie voor verandering: Laat je inspireren door Vandebron's aanpak in het creëren van een 'Aligned Autonomous Culture'. Ontvang de tools om soortgelijke veranderingen in je eigen organisatie te implementeren en je leeromgeving naar een hoger niveau te tillen.

Over de sprekers


Tim Smolders
People & Leadership Development specialist bij Vandebron

Tim Smolders brengt een mix van coaching-, leiderschapsontwikkeling- en people management-expertise. Tim is bij Vandebron verantwoordelijk voor het faciliteren van de ontwikkeling en het welzijn van de medewerkers en leiders van de organisatie.

Tim Smolders, Vandebron

Franciska van Pinxteren
Customer Succes Manager bij Studytube

Als Customer Success Manager weet Franciska precies waar klanten tegenaan lopen bij medewerkersontwikkeling. Voordat ze bij Studytube startte, was ze jarenlang verantwoordelijk voor opleidings- en onboardingsprogramma's bij The Adecco Group. Ze deelt best practices en geeft oplossingen voor de belangrijkste uitdagingen waar L&D-professionals mee worstelen.

Franciska van Pinxteren 43

Deze organisaties werken en leren al met Studytube

  • Van Wijnen
  • Provincie Gelderland
  • Manpower
  • Spar
  • Centric
  • Bol.com