Effectieve onboarding:
Praktische lessen van SPAR

Leer van SPAR's succes met een effectieve onboarding in dit webinar. Krijg inzichten van experts Lotte Auping, Simone Schaffelaars en Franciska van Pinxteren.

SPAR - resources

Je kunt direct het webinar bekijken. 

Voel jij je ook overweldigd door stapels trainingsmateriaal, een wirwar van onboardingprocessen en de uitdaging om overal dezelfde kwaliteit aan trainingsmateriaal te bieden? Je bent niet alleen. Ontdek hoe SPAR deze jungle aan uitdagingen heeft getemd in ons komende webinar.

In het webinar ‘Effectieve onboarding: Praktische lessen van SPAR’ ontdek je: 

 • Hoe SPAR een gefragmenteerd en inconsistent inwerkproces omvormde tot een gestroomlijnd, gecentraliseerd systeem; 
 • De strategieën die SPAR gebruikt om zowel medewerkers als franchisenemers te motiveren en te betrekken.

Met ca. 13.000 winkels in 48 landen is SPAR een van de grootste foodretailers ter wereld en dankzij ruim 450 zelfstandige SPAR winkels in Nederland ook hier altijd in de buurt. Lotte Auping en Simone Schaffelaars, beiden Adviseur Leren en Ontwikkelen bij SPAR, delen hun waardevolle inzichten uit hun succesvolle transformatie van SPAR's onboardingsproces in een grote, dynamische organisatie met diverse stakeholders. Ook Franciska van Pinxteren, Customer Succes Manager bij Studytube schuift aan. Dankzij haar ontdek je waardevolle onboarding best practices die ze in haar dagelijkse werkzaamheden tegenkomt bij diverse toporganisaties.


Waarom je dit webinar niet mag missen:

 • Unieke inzichten: Krijg waardevolle inzichten uit de eerste hand van SPAR
 • Praktische strategieën: Leer concrete strategieën en methoden die direct toepasbaar zijn in je eigen organisatie 
 • Inspiratie voor verandering: Laat je inspireren door de succesvolle transformatie van SPAR en krijg de tools om soortgelijke veranderingen in je eigen organisatie te implementeren.

Over de sprekers


Lotte Auping
Adviseur Leren en Ontwikkelen bij SPAR

Lotte Auping brengt een mix van marketing, communicatie en projectmanagement expertise. Met meer dan vijf jaar ervaring bij SPAR, waaronder twee jaar als Adviseur Leren & Ontwikkelen, heeft ze een cruciale rol gespeeld in de transformatie van het onboardingproces. Lotte is verantwoordelijk voor de ontwikkeling van de winkeleigenaren en -medewerkers.

Lotte Auping - SPAR

Simone Schaffelaars
Adviseur Leren en Ontwikkelen bij SPAR

Met haar achtergrond in interne communicatie en projectmanagement, opgedaan bij zowel Heijmans als SPAR, heeft Simone een cruciale rol gespeeld in het verbeteren van de onboardingervaring. Simone is verantwoordelijk voor de ontwikkeling van de medewerkers op het hoofdkantoor en distributiecentrumvan SPAR. Verwacht deskundige inzichten in het empoweren van je collega’s.

Simone Schaffelaars - SPAR PS

Franciska van Pinxteren
Customer Succes Manager bij Studytube

Als Customer Success Manager weet Franciska precies waar klanten tegenaan lopen bij het inrichten van onboarding. Voor Studytube was ze jarenlang verantwoordelijk voor opleidings- en onboarding programma's bij The Adecco Group. Ze deelt best practices en geeft oplossingen voor de belangrijkste uitdagingen waar L&D-professionals mee worstelen.

Franciska van Pinxteren 43-1

Deze organisaties werken en leren al met Studytube

 • Van Wijnen
 • Provincie Gelderland
 • Manpower
 • Spar
 • Centric
 • Bol.com