Kickstart leren & ontwikkelen met de SLIM-subsidie

2 Sprekers image voor webinars  - darkblue - slim webinar

Je kunt direct het webinar bekijken

In het MKB is het steeds belangrijker om te leren voor het behalen van bedrijfsdoelen en het waarborgen van de veerkracht van je organisatie. Helaas krijgt het leren en ontwikkelen van medewerkers vaak minder aandacht, omdat werkgevers niet altijd de tijd, kennis of middelen hebben. Herkenbaar? 

Dankzij de Stimuleringsregeling Leren en ontwikkelen in MKB-ondernemingen (SLIM) kun je zonder zorgen over kosten of tijd investeren in de kennis, groei en ontwikkeling van jouw team. Ontdek in dit webinar hoe de SLIM-subsidieregeling jouw MKB-bedrijf kan ondersteunen bij de groei van je medewerkers en organisatie. 

Samen met innovatiefinanciering consultant Mark van Dijk van de Breed & Partners delen we in dit webinar best practices, een praktijkvoorbeeld van Social Deal én nemen we je stap voor stap mee door het aanvraagproces.

Bekijk nu het webinar enn laat je inspireren door de mogelijkheden van de SLIM-subsidie met Studytube!


Waarom je dit webinar niet mag missen:

  • Je krijgt inzicht in het cruciale belang van het investeren in de ontwikkeling van je medewerkers voor het succes van jouw organisatie, juist in deze tijd;
  • Je leert van een praktijkcase van Social Deal, die laat zien hoe zij succesvol de Slim-subsidieregeling hebben benut met Studytube en De Breed & Partners;
  • Je krijgt duidelijke uitleg over het proces van het aanvragen van de subsidie, en we laten zien waarom het aanvragen van de SLIM-subsidie via Studytube een slimme keuze is.

Over de sprekers


Mark van Dijk
Consultant innovatiefinanciering bij De Breed & Partners

Mark van Dijk is een gedreven consultant innovatiefinanciering bij De Breed & Partners sinds november 2017. Zijn passie voor techniek en het begrijpen van complexe processen hebben hem altijd geïntrigeerd. Met een scherp oog voor detail en een diepgaande kennis van techniek, toekomstplannen en financiële behoeften, is Mark in staat om succesvolle subsidie- en financieringsaanvragen te realiseren voor mkb-ondernemingen. Hij geniet van enthousiaste gesprekken met ondernemers en zet zijn expertise in om hen te helpen bij hun groei- en ontwikkelplannen.

Mark van Dijk

Farzad Henareh
Commercieel Directeur (CCO) bij Studytube

Als commercieel directeur heeft Farzad via Studytube meer dan 500 organisaties geholpen bij het neerzetten van een succesvolle leercultuur. Ook heeft hij meer dan 20 jaar ervaring in het opschalen van commerciële organisaties en teams. Zijn mensgerichte aanpak en ervaring met mentoring en begeleiding van jong zakelijk talent en ondernemers, komt dit webinar goed van pas.

farzad

Deze organisaties werken en leren al met Studytube

  • Van Wijnen
  • Provincie Gelderland
  • Manpower
  • Spar
  • Centric