Maak van leertijd prioriteit:
Hoe Milieu Service Nederland haar medewerkers succesvol betrekt bij hun ontwikkeling

Overwin de strijd met een gebrek aan leertijd en creëer een leercultuur die iedereen waardeert.

Resources - Maak van leertijd prioriteit

Je kunt direct het webinar bekijken

Te weinig tijd om jouw medewerkers te laten leren? Je bent niet alleen! Dagelijkse werkzaamheden worden door de meeste HR-professionals als de belangrijkste belemmering gezien voor leren en ontwikkelen, blijkt uit de Studytube L&D Monitor 2023. 

Maar er is een oplossing. In het webinar 'Maak van leertijd prioriteit: Hoe Milieu Service Nederland haar medewerkers succesvol betrekt bij hun ontwikkeling' verneem je aan de hand van de case van Milieu Service Nederland:

 • Hoe je het obstakel tijd overwint; 
 • En hoe ook jij een cultuur creëert waarin leren een dagelijkse gewoonte is.

Onze gastspreker Hedica Pol, Manager Training & Ontwikkeling bij Milieu Service Nederland, weet als geen ander hoe je een succesvolle leercultuur neerzet. Wat moet je absoluut wel en juist niet doen om jouw medewerkers en het management mee te krijgen? Je leert van Hedica uit eerste hand alles over hoe zij dit aanpakt en een succes maakt van hun eigen Studytube-leerplatform. Laura Zegwaart, Customer Succes Manager bij Studytube, deelt onder andere hoe je de interne promotie van zo’n leerplatform perfect aanpakt en resultaten meetbaar maakt.

Schrijf je nu in voor het webinar 'Maak van leertijd prioriteit: Hoe Milieu Service Nederland haar medewerkers succesvol betrekt bij hun ontwikkeling' en leer wat jij kunt doen om je medewerkers effectief te motiveren en tijd vrij te laten maken voor leren.


Waarom je dit webinar niet mag missen:

 • Leer van een echte succescase: Milieu Service Nederland behaalde in slechts 4 maanden tijd indrukwekkende resultaten met een activatie die 3 keer hoger lag dan gemiddeld. Je leert stap voor stap hoe zij dit voor elkaar kregen.
 • Overwin drempels: Leer hoe je alle stakeholders betrekt en overtuigt van het belang van leren en ontwikkelen. Je ontdekt hoe je een cultuur creëert die tijd voor leren waardeert en hoe je jullie leeraanbod daar optimaal voor inricht.
 • Praktische strategieën: Ontvang concrete tips en best practices om de medewerkersbetrokkenheid bij leren te vergroten. Je leert hoe je effectieve interne promotie opzet voor jouw leerplatform en hoe je de impact van leren meet met relevante metrics. 

Over de sprekers


Hedica Pol
Manager Training & Ontwikkeling bij Milieu Service Nederland

Hedica Pol is als Manager Training & Ontwikkeling bij Milieu Service Nederland de drijvende kracht achter leren en ontwikkelen in haar organisatie. Dankzij haar 10+ jaar ervaring als recruiter weet ze hoe belangrijk een leercultuur is om goed talent aan te trekken en te behouden. Hedica geeft je een blauwdruk voor het uitrollen van een succesvolle cultuur waar ontwikkeling bij iedereen op nummer 1 staat.

Hedica Pol resources achtergrond

Laura Zegwaart
Customer Succes Manager bij Studytube

Laura Zegwaart adviseert en ondersteunt de klanten van Studytube bij het creëren van een succesvolle leercultuur. Met meerdere jaren ervaring in mensgerichte rollen en verandermanagement, waaronder in de hotellerie en in de bancaire sector, kan Laura zich perfect inleven in de uitdagingen van anderen. Met haar positieve energie brengt ze iedere HR- en L&D-professional op de goede weg naar een leercultuur die werkt.

Laura zegwaart resources achtergrond

Deze organisaties werken en leren al met Studytube

 • Van Wijnen
 • Provincie Gelderland
 • Manpower
 • Spar
 • Centric
 • Bol.com