Digitale opleidingsintermediair

Hier vind je het laatste nieuws over- en een overzicht van de opleiders die te boeken zijn via het Studytube platform.

Opleidingen in deeltijd voor volwassenen in Business

Bij het Kronenburgh Business College kun je leren en werken prima combineren. We leiden op voor functies binnen het bedrijfsleven in de richtingen: Sales / Accountmanagement – Ondernemen – International Business – Management – Marketing – Makelaardij – Personeelszaken / Intercedent – Secretarieel – Juridisch – Financieel – Bank- en Verzekeringswezen.

Er zijn MBO3 en 4 opleidingen in de verschillende studierichtingen en een Bachelor Business and Management in samenwerking met de University of Essex. Ook bij de Bachelor kun je weer in de verschillende studierichtingen specialiseren. Met docenten uit het bedrijfsleven zelf en Onderwijs op niveau wordt een certificaat, diploma of degree van Kronenburgh op je CV bijzonder gewaardeerd door werkgevers.

Studenten zijn welkom om college te volgen in ons gebouw in Den Haag vlakbij station CS of doen online mee via zoom. Ook is er een online variant van de Bachelor zonder colleges te volgen. Voor alle opleidingen is het mogelijk een STAP-budget aan te Vragen.

Ook is het mogelijk om in te schrijven op losse modules en combinatie van modules: onze bedrijfsopleidingen. Zo stel je je eigen collegeprogramma samen, heb je de meeste flexibiliteit en kun jeprecies dat leren wat je in je carriere nodig hebt.

Kronenburgh: Think – Act – Grow

Nieuw aangesloten opleiders

 1.  NIVE Opleidingen is er al bijna 40 jaar voor financials die het verschil (willen maken). Het is dan ook onze missie om financials op te leiden die op een eigen-wijze manier het verschil maken en toegevoegde waarde leveren aan hun organisatie door te komen tot een oplossing én advies voor elk financieel vraagstuk. Hiervoor bieden wij diverse opleidingen en cursussen aan en zijn we expert in het opleiden van krachtige financials.
 2. Ben jij verantwoordelijk voor verzuim en hou je dat graag laag? Sta je voor eigen regie en wil je je mensen niet vermoeien met tijdrovende sessies en vind je de meeste e-Learnings statisch of eentonig?
  Met Online Verzuimtrainingen train je je medewerkers in het voorkomen van en omgaan met verzuim. Gewoon online, aan de hand van interactieve videotrainingen. Laagdrempelig, leuk én leerzaam!
 3. The UP movement verzorgt in-company maatwerk trainingen op het gebied van teamontwikkeling, communicatie, cultuur en leiderschap die zorgen voor blijvende resultaten én meer werkplezier.
  Door een combinatie van praktische handvatten en het vergroten van het zelfinzicht dragen we bij aan de groei van individuen, teams en bedrijven. Neem contact met ons op en wij denken graag mee met jouw uitdaging.
 4. EnergyPlatform biedt inspirerende vitaliteitsprogramma’s. Wij geloven dat door het doen van kleine aanpassingen in het dagelijks leven het energieniveau verhoogd wordt. Zodat men enerzijds beter en duurzaam kan presteren op de werkvloer en daarnaast goede energie overhoudt voor zichzelf en om een leuke papa, mama, partner, vriend, vriendin, opa of oma te kunnen zijn. Dit doen wij door een unieke en innovatieve manier kennis over te dragen, zodat men met kleine aanpassingen groot resultaat weet te bereiken.
 5. De BEGIN met Duurzaamheid workshop van Con3bute is voor vernieuwers in organisaties die duurzaamheid belangrijk vinden en hier met hun organisatie stappen in willen zetten. De vijf BEGIN-stappen die in de workshop worden toegelicht geven een handvat om de (organisatie)visie, missie en bijdrage aan een duurzame wereld helder te maken en om hier vanuit leiderschap richting in te kiezen en invulling aan te geven. Er zijn volop kansen en mogelijkheden in duurzaam ondernemen. Deze workshop geeft hier inspiratie voor vanuit brede kennis en ervaring, optimisme en vertrouwen om met elkaar een gezonde duurzame wereld te kunnen realiseren. De workshop is online, gevolgd door een 1-1 (Telefonisch of via MS Teams) gericht op het concretiseren en realiseren van de gewenste duurzaamheidsimpact. Kijk voor meer informatie in jouw Studytube academy of neem contact op met Ilona Buddingh’-Maas, trainer en schrijver van het boek ‘BEGIN met duurzaamheid. Hoe je in vijf stappen samen met anderen een nieuwe realiteit creëert’.
 6. Wij zijn A.L.P. Opleidingen en gevestigd in Culemborg en Weesp. We zijn ervaren in het verzorgen van diverse opleidingen op het gebied van transport (code 95) en logistiek. Wij hebben jarenlange ervaring in het organiseren en faciliteren van de meest gangbare opleidingen die voor uw werknemers noodzakelijk zijn voor het goed en veilig uitvoeren van hun werkzaamheden. Natuurlijk kunnen wij bij voldoende deelnemers ook In Company opleidingen verzorgen, alles gaat vanzelfsprekend in goed overleg.
 7. Graphic Hunters is een trainingsbureau op het gebied van datavisualisaties en infographics. Het doel van de trainingen is om (vaak complexe) informatie en data zo effectief en aantrekkelijk mogelijk te visualiseren. Ontwerpprincipes en storytelling staat in bijna alle trainingen centraal. Graphic Hunters werkt samen met nationale en internationale trainers en ontwerpers die je helpen om de juiste visuele keuzes te maken.
 8. Zayra Muller Training & Coaching ondersteunt professionals in het ontwikkelen van talent en zelfinzicht door middel van coaching en training. Onze organisatie biedt diensten zowel aan bedrijven als particulieren: Loopbaan coaching, Talent ontwikkeling, Life coaching en waardegedreven leiderschap. Bekende thema’s zijn communicatieve vaardigheden, zelfinzicht, leiderschap, doelrealisatie, persoonlijke effectiviteit en ontwikkeling, waarden en drijfveren, timemanagement, zelfvertrouwen, grenzen stellen & werk/privé balans.
  Onze coaches hanteren diverse methoden waarbij niet alleen op het niveau van gedrag en vaardigheden worden gecoacht, maar ook op het ( diepere) niveau van kwaliteiten, overtuigingen, waarden en belemmeringen. Er wordt onder andere gebruikt gemaakt van NLP, Transactionele Analyse, Systemisch Coachen, Visie ontwikkeling, Motiverende gespreksvoering en Oplossingsgericht coachen.
 9. Klagen uw medewerkers over een hoge werkdruk? Werken ze vaak over? Is het ziekteverzuim te hoog? Dan is dit het tijd voor de training en coaching van Werk slimmer, niet harder!
  In de klassikale en online trainingen en individuele coaching leren u medewerkers tijd te besparen door effectiever en doelgerichter te werken. Zij brengen stoorzenders en energielekken in kaart. Zij leren overzicht en controle te creëren door hun werk slim te organiseren. Hierdoor besteden zij meer tijd aan wat écht belangrijk is en de beste resultaten oplevert.  Dit alles helpt uw medewerkers om effectief om te gaan met de bestaande werkdruk en overmatige stress te beperken.

Studytube's Marketplace

De opleiders die je via de module Digitale opleidingsintermediair zoekt, vergelijkt en boekt zijn speciaal geselecteerd door de Academy specialists van Studytube. Zo verzekeren wij onze klanten van een hoogstaand curriculum aan specialistische trainingen en opleidingen. Ontwikkelingen zoals nieuwe opleiders, trainingen maar ook features die worden toegevoegd aan de DOI maken we kenbaar via deze pagina. Houd de nieuwsbrief in de gaten, mis niks en blijf op de hoogte om alles uit jullie Studytube platform te halen.

Wil je meer informatie over opleiders die zijn aangesloten bij Studytube? Of hulp bij de inrichting van de DOI? Neem dan contact op met pm@studytube.nl