{en=Online trainingsbibliotheek en, id: 11975509056, slug: en/online-trainingsbibliotheek}
[Online trainingsbibliotheek en, id: 11975509056, slug: en/online-trainingsbibliotheek]
Online Trainingsbibliotheek
Studytube's
Online Trainingsbibliotheek

Online Trainingsbibliotheek

De complete trainingsbibliotheek met meer dan 1.000 gecureerde microlearnings op allerlei 21 eeuwse vaardigheden en ruim 200 online vaardigheidstrainingen op MBO, HBO en WO niveau.

Online trainingsbibliotheek

Microlearnings

Een gecureerde selectie van microlearnings toegespitst op het ontwikkelen van 21e eeuwse vaardigheden. De online trainingsbibliotheek bevat afspeellijsten met gecureerd materiaal over verschillende onderwerpen. 

  • Meer dan 1.000 microlearnings.
  • Leer van artikelen, blogs en lezingen toegespitst op de meest relevante thema’s per sector van onder andere TED, de Universiteit van Nederland en de Harvard Business Review.
Microlearnings

Online trainingen

Ruim 200 online trainingen op MBO, HBO & WO niveau. Train jullie medewerkers onder begeleiding van vakexperts. We selecteren alleen de beste mensen uit hun vakgebied. Olympisch kampioenen, marketinggoeroes en meer.

Online trainingen

Blended Learning

Blended trainingen combineren klassikale trainingen met de nieuwste online leervormen zoals online trainingen, social learning en microlearnings in één blended leertraject. Benut het beste van beide werelden in de blended learnings van Studytube.

Blended learning

Verkort de tijd tussen een kennisvraag en kennis

Snellere en betere toegang tot relevante kennis bespaart tijd. De online trainingsbibliotheek biedt een divers en relevant leeraanbod en helpt uw medewerkers de juiste kennis te vinden.

Ervaring trainingsbibliotheek BMC
Medewerkers BMC over online training