Samen leren, samen groeien, samen succes

Over Studytube - Header visual

Vertrouwd door meer dan 500 toporganisaties

Waarom Studytube jouw ideale leerpartner is

Dankzij de intuïtieve en gebruiksvriendelijke leeromgeving, krijg jij een ongeëvenaarde leerervaring. Met toegang tot 's werelds beste leermiddelen, stimuleren we een inspirerende reis van kennisverwerving en groei. Een goede leercultuur is de basis om talent te laten groeien. Zodat je het volledige potentieel uit je organisatie kan halen. 

Over Studytube - Tile 1

De kracht van continue groei

Wat begon als een leerplatform voor rechtenstudenten is uitgegroeid tot een schatkist aan diverse cursussen, de laatste technologische ontwikkelingen en de meest gebruiksvriendelijke leeromgeving. We streven ernaar om een leerervaring te bieden die onevenaarbaar is. En daar plukken onze klanten de vruchten van.

Over Studytube - Tile 2

Voor elke uitdaging de juiste oplossing

Bij Studytube begrijpen we dat geen twee leerreizen hetzelfde zijn. Daarom bieden we op maat gemaakte leeroplossingen die naadloos aansluiten op jouw unieke behoeften. Duik in onze inspirerende use cases en ontdek hoe ons leerplatform organisaties transformeert, doelen bereikt en het leren en ontwikkelen naar een hoger plan tilt. We zijn meer dan een leerplatform; we zijn jouw leer- en ontwikkelpartner.

Over Studytube - Tile 3

Jouw succes, onze prioriteit

Onze betrokkenheid gaat verder dan alleen het aanbieden van een product. Toegewijde service- en ondersteuningsteams staan altijd klaar om je te begeleiden op je leerreis. Of het nu gaat om het aanpakken van technische uitdagingen, het implementeren van het leerplatform of het vieren van mijlpalen, wij zijn er om jou te ondersteunen. Want als jij schittert, stralen wij ook.

Onze specialisten belichamen onze kernwaarden om jouw organisatie verder te helpen

Never stop improving

“Zonder onze kernwaarden stonden we niet waar we nu staan. Weinig mensen weten dat Studytube ooit is begonnen als online leerplatform voor rechtenstudenten. Door goed te luisteren naar de wensen van onze klanten en de markt hebben we onszelf voortdurend verbeterd en opnieuw uitgevonden.”

Paul van Helmond, Sr. Customer Success Manager

Be ambitious

“Deze spreekt mij het meeste aan. 'We are in it, to win it!' Onze doelen zijn ambitieus en dat is één van de redenen dat ik bij Studytube ben komen werken. De status quo is niet goed genoeg: hier leggen we de lat hoog, daar houd ik van.”

Jeroen Polman Tuin, Account Executive

We are in this together

“De Tubers zijn een ontzettend hecht team. Iedereen is zich ervan bewust dat we elkaar nodig hebben om het beste resultaat te behalen. Dat geldt eveneens voor onze klantrelaties: ook na de implementatie van je leerplatform houden we intensief contact, zodat je een succesvolle en lerende organisatie wordt en blijft.”

Laura van Heesch, Lead Learning Center

Stay lean

“Wij willen het maximale bereiken met minimale inspanning. Een goed voorbeeld is ons leerplatform: daarmee automatiseren we het zoek- en boekproces van externe trainingen en vereenvoudigen we jouw L&D-administratie. Zo besparen jij en je medewerkers kostbare tijd en versoepelt je leerproces.”

Kostiantyn Dubinin, Developer

Paul van Helmond - Tab
Jeroen Polman Tuin - Tab
Laura van Heesch - Tab
Kostiantyn Dubinin - Tab

Onze investeerders

 • Verdane
 • Vortex
 • Energy Income Partners

Ons Management team

 • Homam Karimi

  CEO

  “LinkedIn”

 • Gerhard Riphagen

  CPO

  “LinkedIn”

 • Sebastiaan Menheere

  COO

  “LinkedIn”

 • Farzad Henareh

  CCO

  “LinkedIn”

 • Stepan Suvorov

  CTO

  “LinkedIn”

 • Min Zhu

  CFO

  “LinkedIn”

 • Jurriaan Graaff

  CHRO

  “LinkedIn”