De leeromgeving opnieuw uitgevonden

Iedereen verdient de regie over zijn eigen ontwikkeling.
Daarom helpen wij organisaties haar medewerkers
de beste ontwikkelmogelijkheden te bieden.

Leren is meer dan het zenden van informatie

Oprichter Homam Karimi deelde zijn visie op leren, 6 jaar geleden, tijdens TedX Amsterdam.

 

Hoe het begon

2009
Story Image 2011
Story Image 2009

Als studenten in Maastricht ervoeren oprichters Homam Karimi en Gerhard Riphagen de beperkingen van onpersoonlijke ‘one-size-fits-all’ colleges. Als gevolg zagen zij dat studenten niet hun volledige potentieel realiseren.

2010
Story Image 2010
Story Image 2014

Geïnspireerd door de mogelijkheden van online leren, starten ze vanuit hun studentenkamer StudytubeLaw; de makkelijkste manier voor rechtenstudenten om het tentamen te halen.

2013
Story Image 2013

De ambitie om mensen te helpen bleef groeien. Ze wilden hun impact vergroten door ook werkend Nederland aan de beste ontwikkelmogelijkheden te helpen. In 2015 worden we bekroond als ‘Beste online opleider van Nederland’.

2017

Inmiddels, 7 jaar later, werken we met 40 mannen en vrouwen dagelijks aan het opnieuw uitvinden van de leeromgeving. Zodat leren makkelijk is en medewerkers de regie over hun eigen ontwikkeling hebben.

Serieus over leren


We zijn een jonge, ambitieuze groep onderwijsdeskundigen, ontwerpers, techneuten en visionairs, erop uit om leren binnen organisaties voorgoed te veranderen. Om dichterbij ons doel te komen, geloven we in samenwerking en verbeteren we onszelf continu. Want ook wij leren dagelijks.

Homam Karimi Headshot
Homam Karimi
CEO
Gerhard Riphagen Headshot
Gerhard Riphagen
CPO
Chris de Bruin	 Headshot
Chris de Bruin
CTO
Sebastiaan Menheere	 Headshot
Sebastiaan Menheere
VP Operations

Investeerders


Vortex - Studytube henQ - Studytube RedCrest - Studytube

Ons kantoor

Amsterdam

De energie van bruisend Amsterdam vind je terug bij ons hoofdkantoor. Dagelijks werken we vol overtuiging aan de leeromgeving van de toekomst. Ons team bestaat uit 40 mannen en vrouwen. Samen toegewijd aan het ontwikkelen van een nieuwe manier van leren.

NL Map
Amsterdam, Nederland
Condensatorweg 54
1014 AX


Kharkiv, Ukraine

The team in Kharkiv, Ukraine takes care of Product Development. Currently, a team of 16, we aim to be “universal soldiers”, capable of collaborating on any task in the development process; from UX to final development and testing.


Traineeship

We offer a unique 3-month traineeship, for ambitious front-end engineers (HTML, CSS, JavaScript, Angular), eager to rethink education.

UA Map
Kharkiv, Ukraine
Svobody St 7/9
61002
Studytube at work Studytube Team Shooting at ManPower Group - Studytube Studytube Playing Ping-Pong

De beste manier om leren binnen organisaties
vorm te geven. Ervaar het zelf.