Ontsluit je leeraanbod aan meer dan 500 toporganisaties

Studytube Partners - Header visual

Deze lerende toporganisaties hebben zich al aangesloten

Word leerpartner van Studytube voor een groter bereik en meer boekingen

Bied je leeraanbod aan in een gebruiksvriendelijke en intuïtieve leeromgeving. Zo genieten onze klanten van een ongeëvenaarde leerervaring. De expertise van partners zoals jij helpt organisaties om groei en kennisverwerving te stimuleren.

Studytube Partners - Tile 1

Een groter bereik en meer boekingen

Wij geloven dat jouw expertise het verdient om gezien te worden. Door samen te werken open je de deur tot een uitgebreid netwerk van organisaties die op zoek zijn naar hoogwaardige opleiders en trainers. Hiermee wordt jouw leeraanbod onder de aandacht gebracht bij een breed scala aan potentiële klanten. Zo vergroot je niet alleen het bereik, maar ook het aantal boekingen.

Studytube Partners - Tile 2

Kwaliteit boven alles: inzicht in je prestaties

Bij Studytube streven we naar niets minder dan uitmuntendheid. Als partner krijg je toegang tot ons geavanceerde prestatiebeheersysteem, waardoor je jouw trainingen en opleidingen nauwlettend kunt volgen. Real-time feedback en uitgebreide rapporten stellen je in staat om inzicht te krijgen in hoe jouw aanbod presteert bij klanten. Hiermee handhaaf je de kwaliteit van je trainingen en verbeter je waar nodig.

Studytube Partners - Tile 3

Een automatisch aanvraagproces

Jouw tijd is kostbaar. Het zoeken, boeken, evalueren en factureren hebben we daarom volledig geautomatiseerd. Jouw trainingen en opleidingen bied je makkelijk aan zonder papierwerk of langdurige wachttijden. Ons intuïtieve platform stelt je in staat om snel en efficiënt aanvragen in te dienen en te beheren. Dit betekent meer tijd om te doen waar je het beste in bent: lesgeven en kennis overdragen.

Studytube Partners - Tile 4

Studytube als jouw ideale matchmaker

Bij Studytube geloven we in het creëren van waardevolle connecties. Ons geavanceerde algoritme analyseert en begrijpt de unieke behoeften van onze klanten. Als partner word je nauwkeurig gekoppeld aan relevante kansen die aansluiten op jouw leeraanbod. Dit leidt niet alleen tot meer boekingen voor jou, maar ook tot tevreden klanten.

Samen succesvol met onze partnerondersteuning

Op maat gemaakte trainingen: jouw aanbod, onze ondersteuning

Organisaties richten zich steeds vaker tot Studytube voor in-company- en maatwerktrainingen. Als opleider krijg jij de kans om je aanbod beschikbaar te stellen voor deze specifieke aanvragen vanuit het Studytube-ecosysteem. Hiermee faciliteren we zowel individuele aanvragen (open lijn) als groepsverzoeken (incompany/maatwerk).

Naadloze verbindingen: jouw aanbod, onze integratiemogelijkheden

Bij Studytube streven we ernaar om het integreren van jouw leeraanbod zo moeiteloos mogelijk te maken. Daarom stellen we verschillende integratiemogelijkheden tot je beschikking, waaronder API, XML en EDU-DEX. Bovendien kun je jouw trainingen snel en gemakkelijk uploaden via een CSV-bestand. Wij maken de connectie, zodat jij je kunt richten op wat je het beste doet: kwalitatieve leerervaringen aanbieden.

Samen op weg naar succes: onze partnerschapsbegeleiding

Gedurende onze samenwerking staan we jou bij in het proces van leeraanbod-toevoeging, het handhaven van kwaliteit en het naadloos afstemmen van klantbehoeften op jouw aanbod. We gaan samen met jou op weg naar succes, met ondersteuning op elk cruciaal punt.

Veelzijdige leervormen: jouw aanbod, jouw flexibiliteit

Wij verwelkomen diverse leervormen met open armen. In een wereld waar medewerkers zich steeds op nieuwe manieren ontwikkelen, moedigen we een veelzijdige aanpak aan. Denk aan klassikale trainingen, e-learnings, blended learning, zelfstudie, virtuele klaslokalen, webinars, interactieve workshops, persoonlijke coaching en examinering. Jouw flexibiliteit in leervormen is de sleutel tot het bereiken van de unieke leerbehoeften van onze klanten.

Studytube Partners - Tab 1
Studytube Partners - Tab 2
Studytube Partners - Tab 3
Studytube Partners - Tab 4

Bekijk hoe ICM en Studytube elkaar versterken