Sectoren

Een passende leeroplossing voor elke branche

Op het leerplatform van Studytube vind je alle essentiële kennis en vaardigheden om relevant en succesvol te blijven in jouw branche. Met onze sectorspecifieke lesprogramma’s, opleiders en trainingsmethoden helpen wij je om je unieke leerdoelen sneller en efficiënter te bereiken.

 • Van Wijnen
 • Provincie Gelderland
 • Manpower
 • Make A Wish
 • Centric
 • Wij Zijn Jong
 • ASR
 • Qbuzz
 • Milieu Service Nederland
 • Bol.com
 • Lassie
 • Innova Energie

Gemeente

Gemeente-m

Gemeenten krijgen steeds meer overheidstaken en extra verantwoordelijkheden toegewezen. Om deze bijkomende taken te kunnen uitvoeren, moet je als lokale overheidsorganisatie je medewerkers nu én in de toekomst de juiste kennis en vaardigheden geven.

Ontdek onze leeroplossing voor gemeenten

Kinderopvang

Kinderopvang-m

In de kinderopvang stelt de wet- en regelgeving hoge eisen aan de kennis en vaardigheden van pedagogisch medewerkers. Door regelmatige landelijke beleidswijzingen, aanvullende kwalificatie-eisen en beroepsregistraties wil je er als kinderopvangorganisatie dus voor zorgen dat je medewerkers altijd de juiste competenties bezitten, en een dienstverlening leveren van topkwaliteit.

Ontdek onze leeroplossing voor kinderopvangorganisaties

Bouw & Infra

Bouw-m

De bouwsector heeft te maken met allerlei uitdagingen: van een gebrek aan grondstoffen en vakmensen tot de klimaatproblematiek, digitalisering en een complexe regelgeving. Geen wonder dat organisaties overgaan tot nieuwe initiatieven als industrialisering om toch aan de grote vraag naar bijv. woningen te kunnen voldoen. Met Studytube houd je jouw vakmensen op de bouwplaats gecertificeerd en op de hoogte van al die vernieuwingen, zonder dat het je te veel tijd kost.

Ontdek onze leeroplossing voor de bouwsector

Uitzend & Flex

Uitzend-m

Nu de economie aantrekt, kampen vele bedrijven met een personeelstekort en moeten ze op zoek naar flexmedewerkers. Aan jou de taak om je uitzendkrachten klaar te stomen voor hun volgende opdracht. Met een centraal leerbeleid past hun kennis steeds weer bij de veranderende vraag vanuit de markt, en geef je hen altijd de best passende studie- en loopbaankeuzebegeleiding.

Ontdek onze leeroplossing voor uitzendorganisaties

Zakelijke dienstverlening

Zakelijke_dienstverleners-m

De economie herleeft weer, en organisaties zoeken volop naar specifieke competenties waarover hun eigen personeel niet beschikt – terwijl zij je belangrijkste troeven zijn in de strijd om de klant. Door hen gericht om en bij te scholen, garandeer je niet alleen een dienstverlening van uitstekende kwaliteit, maar ook tevreden opdrachtgevers en een sterkere concurrentiepositie.

Ontdek onze leeroplossing voor de zakelijke dienstverlening

Midden- en Kleinbedrijf (MKB)

Midden- en Kleinbedrijf

Vele MKB-ondernemers besteden weinig aandacht aan de professionele ontwikkeling van hun personeel. De coronacrisis - en de nasleep ervan - vraagt echter om nieuwe skills en leervormen, om zo optimaal voorbereid te zijn op de toekomst. Met een centraal leerplatform kan je al die leerbehoeften invullen, de duurzame inzetbaarheid van je medewerkers bevorderen, en zo je organisatie toekomstbestendig maken.

Ontdek onze leeroplossing voor het MKB

Onderwijs

Onderwijs

Het onderwijs staat onder grote druk. De coronacrisis heeft voor een enorme leerachterstand gezorgd, en meer dan ooit hebben scholen bekwame docenten nodig om die vertraging goed te maken. Het leerplatform van Studytube geeft hen de juiste didactische kennis, vaardigheden en ontwikkelmogelijkheden om die taak efficiënt uit te voeren.

Ontdek onze leeroplossing voor het onderwijs

Zorg

Zorg pagina

Het werklandschap in de zorg is sterk in beweging. Verschuivingen en herverdeling van taken in de keten, toename van medische technologie, specialisatie, hoge werk- en opleidingsdruk en krapte op de arbeidsmarkt. De impact hiervan vertaalt zich ook door naar het leerlandschap. Traditionele vormen van onderwijs en e-learning alleen volstaan niet meer als oplossing voor het bevoegd en bekwaam houden van zorgprofessionals.

Ontdek onze leeroplossing voor de zorg

Ontvang je liever direct persoonlijk advies voor jouw branche? Onze experten helpen je graag verder.