Een leven lang leren bij de lokale overheid

Stimuleer continue groei met gemak

Header visual Gemeente

Gemeenten dragen steeds meer verantwoordelijkheden, variërend van jeugdzorg tot crisiscommunicatie. Ontferm jij je over leren & ontwikkelen, dan sta je dus voor een uitdaging. Want hoe stimuleer je continue groei, terwijl de  werkdruk verder toeneemt? Hier vind je de ondersteuning om leren optimaal in je organisatie te integreren en van persoonlijke ontwikkeling een gewoonte te maken.

Gemeente Tile 1

Organiseer leren efficiënt

Bespaar tijd, creëer moeiteloos zelf leeraanbod, beheer budgetten en plan opleidingen. Vanuit één centrale omgeving. Met een naadloze koppeling tussen jouw HR-systeem en Studytube is dubbele invoer verleden tijd. Je automatiseert handmatige processen en krijgt optimaal inzicht in de ontwikkeling van je team. Zo draag je bij aan het leren, individuele groei én de doelstellingen binnen jouw lokale overheidsorganisatie.

Gemeente Tile 2

De juiste vaardigheden op het juiste moment

Verrijk de kennis van je team met de speciale overheidsbibliotheek, vol essentiële trainingen voor jouw medewerkers. Creëer op maat gemaakte onboardingstrainingen voor een zelfverzekerde start, stimuleer breed leren met thema's als “Vitaliteit” en “Klantvriendelijkheid”, en vind snel toptrainingen bij Wyzer Academie en Wolters Kluwer Schulinck. Jullie groei is onze missie.

Gemeente Tile 3

Maak leren laagdrempelig

Geef elke medewerker, van groenwerker tot stadsplanner, zelf de middelen om aan hun droomtoekomst te bouwen. Activeer je medewerkers en help hen met behulp van geavanceerde technologie hun ideale leerpad te ontdekken. Je krijgt een integraal platform waar iedereen inzage heeft in zijn of haar Persoonlijk Opleidingsbudget (POB) en zo meer regie krijgt. Je medewerkers kunnen trainingen volgen waar en wanneer het hen uitkomt.

Andere overheidsorganisaties die al aan hun toekomst werken met Studytube

  • Leren en ontwikkelen bij Provincie Gelderland

    Provincie Gelderland wil uitgroeien tot een lerende organisatie die leerbehoeften en strategische organisatiedoelen met elkaar verbindt. Met het leerplatform van Studytube zorgen zij voor persoonlijke ontwikkeling waar en wanneer het de medewerker het beste uitkomt.

  • Duurzame inzetbaarheid bij Gemeente Eindhoven

    Gemeente Eindhoven wil niet alleen groeien als stad, maar ook efficiënter inspelen op de digitalisering binnen de lokale overheid. Maar hoe realiseer je de gewenste kennisoverdracht als je ook nog eens moet opboksen tegen een nijpend personeelstekort? Ontdek het in dit webinar.

Wij willen met het aanbieden van ontwikkelmogelijkheden de huidige werknemers behouden en talent aantrekken. Daarnaast moeten we goed kijken hoe we nieuwe mensen snel wegwijs maken binnen de organisatie.

AenO-Kees-Winkelman-Adriaan-de-Boer-9896-4

Adriaan de Boer

Ontwikkelspecialist

Hoe de Gemeente Bronckhorst Studytube gebruikt om organisatiedoelen te realiseren

Overheidsbibliotheek

Met Studytube ontgrendel je een exclusieve leeromgeving voor elk domein binnen jouw gemeente. Met toegang tot de juiste kennis en expertise voor jouw sector, pak je elke uitdaging aan; van overheidsparticipatie tot ambtelijke integriteit. Bovendien stimuleren we met ons aanbod ook de ontwikkeling van algemene vaardigheden voor elke gemeentemedewerker.