Bied medewerkers het juiste leeraanbod

Maak je snel op voor het onderwijs van de toekomst

Onderwijs - Header visual

Het onderwijs verandert snel en dit vergt steeds weer nieuwe vaardigheden van medewerkers. Daarnaast wil je medewerkers aantrekken, behouden en continu bijscholen. Met ons leerplatform zorg je ervoor dat docenten en professionals bijblijven zonder extra werkdruk en dat nieuwe medewerkers soepel landen en stevig wortelen. 

Tile - Leeraanbod

Relevant leeraanbod voor leraren en medewerkers

Bied je medewerkers moeiteloos de juiste ontwikkelmogelijkheden. Een diverse leeraanbod van topkwaliteit biedt voor iedereen iets waardevols; niet alleen voor docenten. Elke medewerker heeft immers voortdurend nieuwe skills nodig. Onze uitgebreide online trainingsbibliotheek is toegespitst op onderwijsinstellingen met titels als “Werken in project management”, “Teambuilding” en “Samenwerken”.

Tile - Inspiratie

Volop inspiratie om te blijven leren

Houd didactische kennis en vaardigheden up-to-date en garandeer uitstekend onderwijs. Bied je medewerkers de juiste ontwikkelmogelijkheden voor elke leerbehoefte, geeft inzicht in hun voortgang en bouw een persoonlijk profiel met op maat gemaakte suggesties. Zo kan iedereen bouwen aan zijn toekomst, op zijn eigen manier. Met zoveel inspiratie om verder te leren, word je een (nog) aantrekkelijkere werkgever!

Tile - onboarding

Creëer de ideale onboardingstrajecten

Laat leren en ontwikkelen soepel landen en stevig wortelen. Je creëert moeiteloos je eigen onboardingstrajecten en wijst ze simpel toe aan je nieuwe personeel. Zo krijgt elke medewerker een op maat gemaakt onboardingsprogramma voor zijn of haar functie en zijn nieuwkomers snel klaar om hun beste beentje voor te zetten in jouw organisatie.

Een greep uit de onderwijsinstellingen die al aan hun toekomst werken met Studytube

  • Brochure Nationaal Programma Onderwijs (NPO)

    Achterstanden wegwerken? Daar hebben je docenten de juiste kennis en vaardigheden voor nodig. Met Studytube bied je jouw medewerkers wat ze nodig hebben! Ontdek hoe je de NPO-subsidie voor ons leerplatform kunt benutten.

  • Kansen voor HR met het NPO-budget

    Met het Nationaal Programma Onderwijs (NPO) biedt de overheid ondersteuning aan onderwijsinstellingen om actuele uitdagingen aan te pakken. Maar wat houdt dit programma in? En welke kansen biedt het voor HR? Ontdek het in dit webinar!

We vinden dat het een onderdeel is van goed werkgeverschap om medewerkers de mogelijkheid te geven om een leven lang te leren. In Studytube vonden we wat we zochten in een leerplatform.

e.francino@rocmn.nl_2 (1)

Esmeralda Francino

Manager HRD en strategisch P&O-partner