Maak jouw uitzendkrachten duurzaam inzetbaar

Optimaal voorbereid met de juiste kennis
Uitzend flex Header visual

Het is een kunst om je uitzendkrachten voortdurend aan te passen aan de dynamische marktvraag.  Dit vergt een proactieve houding. Ontvang alle hulp die je nodig hebt om je team en uitzendkrachten optimaal te ondersteunen bij continue scholing.

Uitzend flex Tile 1

Met de juiste kennis snel aan de slag

Selecteert eenvoudig zelf de ideale combinatie van intern, extern en online leeraanbod. Zo zorg je ervoor dat uitzendkrachten altijd de juiste kennis en vaardigheden in het bezit hebben om hun volgende opdracht succesvol te vervullen. Zo maak je flexwerkers duurzaam inzetbaar.

Uitzend flex Tile 2

De ideale begeleiding naar de volgende opdracht

Altijd helder zicht op de ontwikkeling, kwalificaties en certificaten van jouw uitzendkrachten. Zo kan jij de perfecte carrièrebegeleiding geven. Met behulp van handige dashboards, zie je precies wie de juiste match is voor welke opdracht en wie nog wat extra kennis kan gebruiken. 

Uitzend flex Tile 3

Bespaar tijd en kosten

Dankzij naadloze stroomlijning en automatisering, zeg je vaarwel tegen administratieve lasten en maak je trainingen vinden, boeken en volgen kinderspel. Zo besteed je jouw tijd aan wat echt telt: de perfecte match vinden voor je opdrachtgevers.

Een greep uit onze klanten die al aan hun toekomst werken met Studytube

  • Grip op kwaliteit en kosten bij het inkopen van trainingen

    Kost het inkopen van trainingen jouw organisatie ook veel tijd en geld? Kijk ons webinar terug en verneem de best practices op dit gebied van Ruben Smit van uitzendbureau Timing.

  • Case study:
    Hoe QTC Recruitment kennis deelt en borgt

    Lees hoe QTC Recruitment succesvol onboardt, kostbare tijd bespaart en de grootste speler wordt binnen de life sciences sector. Allemaal met de hulp van kennisdeling en -borging.

Naast krapte is er continu beweging op de markt. Dat zorgt ervoor dat onze medewerkers zich constant willen ontwikkelen om mee te kunnen met die veranderingen.

Screenshot 2023-08-01 at 15.22.15

Anne van Reeuwijk

HR-Manager

Hoe Manpower het platform van Studytube inzet

Succesverhaal: Manpower

"We willen onze flexmedewerkers zo goed mogelijk klaarstomen voor hun huidige of toekomstige functie, maar dit is uiterst arbeidsintensief," zegt Geesje Leijenaar, Manager L&D bij Manpower. Samen met Studytube zocht – én vond – ze een oplossing.