De juiste kennis voor de perfecte dienstverlening

Stimuleer continue ontwikkeling en krijg optimaal inzicht

zakelijke dienstverlening Header visual

Garandeer dienstverlening van topkwaliteit, tevreden opdrachtgevers en een sterkere concurrentiepositie met behulp van de gerichte om- en bijscholing van je medewerkers.

zakelijke dienstverlening Tile 1

Altijd optimaal inzicht

Altijd optimaal inzicht in de leeractiviteiten, kwalificaties en certificaten van je medewerkers. Zo weet je direct wie over de juiste kennis en vaardigheden beschikt, en wie zijn of haar kennis nog moet bijspijkeren. Je kunt op elk moment de voortgang van ieders leertraject bekijken. Is het tijd voor een nieuwe training? Dan stel je hier met gemak een automatische notificatie voor in.

zakelijke dienstverlening Tile 2

Kennis voor nu en later

Laat je medewerkers op een eenvoudige manier de meest relevante interne en externe trainingen zoeken en boeken. Op basis van hun functie en voorkeuren ontvangen zij bovendien persoonlijke suggesties. En je kunt gemakkelijk zelf eigen leercontent toevoegen voor optimale kennisdeling en -borging. Zo maak je iedereen breder inzetbaar en speel je beter in op de veranderende vraag van nu én die van de toekomst.

zakelijke dienstverlening Tile 3

Verzeker jezelf van een sterk werkgeversmerk

Een breed en relevant leeraanbod is essentieel voor goed werkgeverschap en een sterk werkgeversmerk. Met een breed leeraanbod zorg je er namelijk voor dat elke medewerker iets vindt wat voor hem of haar van belang is. Ongeacht de leeftijd of generatie. Zo vul je al die verschillende leerbehoeften moeiteloos in.

Een greep uit de zakelijke dienstverleners die al aan hun toekomst werken met Studytube

  • Hoe CZ haar medewerkers digitaal vaardiger maakt

    Zorgverzekeraar CZ heeft een duidelijk leerdoel voor ogen: medewerkers duurzaam inzetbaar maken en daarbij hun digitale vaardigheid verbeteren. Met de CZ Campus bieden zij nu een online leeromgeving met een relevant digitaal en extern leeraanbod.

  • E-book: Het efficiënt borgen en delen van kennis

    Interne kennis is van onschatbare waarde voor de continuïteit en groei van jouw organisatie. Kennis effectief delen en borgen is daarom essentieel. Dit stelt je namelijk in staat om snel en effectief te reageren op veranderingen. Inspiratie opdoen?

Studytube is een toegankelijk platform met enerzijds een groot leeraanbod en anderzijds de mogelijkheid om zelf dingen toe te voegen. Ook kun je er blended learning in aanbieden. Er zijn weinig organisaties die deze mix aanbieden.

01-Hein-Brockhoff-Exact-MT500-p

Hein Brockhoff

Directeur HR & Payroll

Het verhaal van BMC Consulting en Studytube